'Kwakkelkleuter knapt op van rundvlees, volle zuivel en groenten’l

Slecht nieuws voor Jaap korteweg!

Originele beschrijving

Jonge kinderen met terugkerende luchtweginfecties hebben baat bij een voedingsadvies dat hun immuunsysteem opkrikt, ontdekte kinderarts Ellen van d...

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Ja maar, zullen ze in de Randstad zeggen, die onderzoeker komt niet uit de Randstad.
+2
Jaap40
Mooi artikel 💪🏽
Gerron
Ik ben geen expert maar ik zou bij deze klachten eerst naar de luchtkwaliteit in huis en allergieën kijken. Misschien de hoeveelheid suiker (dat staat vaak vermomd onder een andere naam op de babyvoeding) verminderen? En leer de kinderen kauwen voordat ze doorslikken zodat de speekselproductie op gang komt. Maar inderdaad, eet zoveel mogelijk onbewerkt dus bijv. geen gepaneerde producten.
Gerron
@Gerron En hoe langer iets houdbaar is des te slechter het verteerd. Dus liever vers maar vis wel ingevroren want dat ligt ontdooid in het schap.
+2
kanniewaarzijn
Dat wist men in en na de oorlog toch al? Hoeveel bleekneusjes zijn er wel niet naar boerderijen gestuurd om op te knappen?
+2
weurding
@kanniewaarzijn duurt geen 20 jaar meer gebeurt het weer, al die zgn. Vegashit moet een compleet laboratorium aan te pas komen om het een beetje op smaak te brengen, hoop dat europarlement komende week ook besluit om alle namen als vegaworst kipstuckjes vegaschnitzel etc te niet te doen.
+1
m uut m
@weurding
Als je vegan wilt leven is prima.
Maar bewerkt voedsel is nooit gezond vegan of niet.
Begrijp ook niet dat als je geen dierlijke producten wilt gebruiken. Waarom moet het dan wel op vlees en zuivel lijken en smaken.
+4
puntertje
@m uut m En waarom je het ook zo wilt noemen. Als je dan toch zo graag afstand van vlees en zuivel wenst te nemen, bedenk dan zelf een naam. Het is toch een onvoorstelbaar zwaktebod door met de gekozen namen juist weer de associatie met de door jou gehate producten op te roepen? Maar nee, Korteweg en consorten laten zich eerder door geld dan door principes leiden.
+2
weurding
@puntertje ipv vegaworst groentedarm😁
diekman
@weurding of groenteworm
Albert Altena
Voor alle namaak is industrie nodig.
Dat kan nooit beter zijn dan wat er gewoon groeit.
Melkboer16
Niks nieuws, kijk maar eens op een doorsnee lagere school welke kinderen er vaak ziek zijn en wat die thuis te vreten krijgen?
Hoe meer bewerkt voer i.p.v. kaas worst boter en aardappelen des te vaker zijn ze ziek!
Corona idem dito

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0