Nieuwe Waterschapswet

Heeft ieder zijn mening al gegeven wat betreft de geborgde zetels in het waterschap?

Deel dit topic

Reacties

+2
jan.1
Jazeker ,zeer belangrijk voor ons boeren.
Waterschap is een uitvoerende organisatie en mag geen politieke duiventil worden.
Bekkink
Waar kun je dat doen?
de jonge
@garriet vant pad vraag me af waarom de belangenorganisaties niet allemaal deze link openbaar maken en zoveel mogelijk reuring geven dat wij als boeren allemaal moeten gaan stemmen.......
Leo,s vriend
@de jonge Die ene (zeer slechte belangenbehartiger in sommige ogen) heeft het via mail en in de app onder de aandacht gebracht, van de andere, veeeeel betere belangenbehartigers heb ik niks gehoord of gezien, of ik heb wat gemist.
Leo,s vriend
@Leo,s vriend oh ja, Done
+1
Weidezicht
Gedaan, paar maanden geleden was er vanuit ander ministerie ook al zo n internetconsultatie hierover. Dit is echter weer een nieuwe vanuit ander ministerie dus deze ook zeker invullen. Zijn veel groene clubs die dit aangrijpen en die hebben dan dnel de overhand. Als paar honderd boeren dit ook doen(misschien zelfs goed om niet allemaal in te vullen dat je boer bent, maar burger of anderzins belanghebbend) dan krijgen die milieufanaten beetje tegenwicht.
Jannus
+2
Weidezicht
@Jannus top. Nu de andere prikkers nog😇
+1
Gerrit v Schaick
Nevergiveup
Ingevuld

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0