Staf en stikstofclaim willen uitstel voermaatregel

Stichting Agrifacts (Staf) en Stikstofclaim (SCC) onderzoeken juridische mogelijkheden om de ingangsdatum van de voermaatregel op te schorten, dat zegt voorzitter John Spithoven van Staf.

De beide organisaties overwegen om bij de voorzieningenrechter te vragen om uitstel van de voermaatregel, zolang er geen transparante en controleerbare onderbouwing is. Volgens Spithoven is het doel niet om met uitstel afstel af te dwingen. “We willen graag dat deze maatregel goed onderbouwd is, dat zonder gevolgen voor dierenwelzijn of gezondheid de benodigde stikstofwinst juridisch houdbaar behaald wordt.”

Deel dit topic Staf en stikstofclaim willen uitstel voermaatregel (boerderij.nl)

Staf en Stikstofclaim onderzoeken juridische mogelijkheid ingangsdatum voermaatregel op te schorten.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!