Ammoniakuitstoot voorkomen? Volgens deze ondernemer kan het



Originele beschrijving

Wat als je een geniaal apparaat ontwikkelt om ammoniakuitstoot enorm te beperken, maar de overheid erkent dat niet. Het overkwam Henk Hanskamp.

Deel dit topic

Reacties

+2
waakhond
Hij denkt maar aan een ding en dat is hoe kan ik de koeien boeren geld uit hun zakken kloppen
WAANZIN DROMER
+1
verbi
Vindt het idee niet verkeerd. Voor de duidelijkheid wij hebben een emmisiearme vloer zogenaamd en dat is het ook niet wat je ervan verwacht zeker bij wat droogend weer.Wat kost dit systeem bij 2 krachtvoerboxen. Is volgens mij makkelijk op te bouwen.
Farma_boerke
Monstername systeem eraan en de nvwa kan gelijk op hormonen controleren
+2
Erco
Ze zijn gek geworden
+1
buorman
@Erco
Klopt, heel lang geleden al
Arum
😀
Kringloper
Hanskamp had nog wel gehoopt dat alle veehouders van Carola verplicht aan het koeientoilet moesten.
kanniewaarzijn
Nee, allicht erkent de overheid dat niet. Je slaat toch een modderfiguur in het buitenland....

Dit nog los van de schadeclaims die er op termijn aan zitten te komen. Want reken maar dat ze weten dat het een bedacht probleem is!
huub
Ik heb al eens gelezen dat je uit urine heel goed waterstof kan maken. Als je op die manier de Cowtoilet binnen een jaar terugverdiend hebt is het prima. Als middel om toch nog een paar koeien extra te kunnen melken is het onzin.

hanskamp.nl/medewerkers/ drie man in dienst alleen voor de cowtoilet, dat moet allemaal van die 33cent/kg melk betaald worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0