Agractie hekelt verwijt FDF, gerommel in FDF-bestuur

Actiegroep Agractie verzet zich tegen het verwijt van Farmers Defence Force (FDF) dat Agractie een andere weg in wil slaan, niet met andere partijen samen wil werken en het ‘collectief opblaast’.

“Het tegendeel is waar. Wij zoeken met alle andere partijen naar samenwerking met het beste resultaat voor Nederlandse boeren. Of dat nou onder de noemer ‘collectief’ valt of niet, dat maakt niet uit. Het gaat er om dat we het samen doen”, aldus Agractie-bestuurder Bart Kemp.

Deel dit topic Agractie hekelt verwijt FDF, gerommel in FDF-bestuur (boerderij.nl)

Agractie verzet zich tegen het verwijt van Farmers Defence Force dat zij een andere weg wil inslaan.

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
Tot nu toe meer vertrouwen in Agractie dan in FDF a.k.a M.vd Oever met z'n Sieta
+2
Dirk van Zetten
De verdeeldheid komt alleen maar de tegenstander van de landbouw/voedselproducenten ten goede. Beter is 1 krachtig geluid laten horen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!