‘FDF zet zich schrap tegen uitverkoop landbouw’

Verhuizing van de stikstofuitstoot van Oost naar West moet worden gestopt. Dat vindt FDF.

Quote:
Onze club ligt vaak onder vuur van de media, zelfs in een krant die zich Boerderij noemt. ‘De toon’ is het waar men niet mee overweg kan. Maar 30 jaar gematigde toon heeft naar onze mening veel te weinig opgeleverd.

Door Mark vd Oever

Verhuizing van de stikstofuitstoot van Oost naar West moet worden gestopt. Farmers Defence Force zet alle middelen in om de opkoop van stikstofrechten door grote bedrijven in het Westen tegen te gaan.
17 miljoen mensen. Deze hit knalt sinds de coronacrisis uit de Nederlandse geluidsboxen. Dit is wie wij zijn, daar voelen we ons mee verbonden! Het refrein luidt: 17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde, die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde.

Daarmee raak je ook precies de ziel van de Nederlandse boer. Dit is waar wij naar verlangen. De intelligente lockdown is bij onze bedrijven al vanaf de eerste invoering van dierrechten een feit. Dit is waar we nog mee kunnen leven, we snappen dat het vol is in dit land.

Meer: boerderij.nl/Home/Blogs/…

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0