VIDEO: Calon: ‘Coronacrisis gaat hele diepe impact hebben’



Originele beschrijving

De Coronacrisis gaat een groot effect hebben op boerengezinnen en hun bedrijf. Dat stelt LTO-voorzitter Marc Calon. Hij noemt het pakket aan maatregelen van ...

Deel dit topic

Reacties

+1
Porky
Nou niet alleen de landbouw zal een grote opdonder krijgen ,dit gaat de hele economie voelen ,en niet zo,n klein beetje ook , denk dat dit hele gebeuren een crisis veroorzaakt die heviger zal zijn dan die in 2008, de mensen zullen hard met de neus op de feiten gedrukt worden , want sorry, het kon niet op , 24 uur in t vliegtuig voor een vakantie , kinderen die met de duurste telefoontjes,huizen die voor 2 x de werkelijke waarden verkocht worden, enz enz, nee we worden met zn allen weer ff recht gezet, en denk nu niet dat dit het is , nee het gaat nog veeeel erger worden, kijken als er straks honderdduizenden in de WW komen.denk dat kabouter TIMMERMANS de vele miljarden voor zn plannetjes ff ergens anders moet gaan zoeken.
+1
de Tank
@Porky de landbouw/voedselvoorziening misschien nog wel het minst. Gegeten zal er wel worden.
Porky
@de Tank dat ben ik met je eens.
de Haas
@Porky De MKB krijgt op zijn donder, de multinationals worden geprivatiseerd en we zitten als ratten in de val.
grös
@de Haas
Virus gaat wel weer over, maatregelen hebben meer impact, maar ook dat is tijdelijk.
puntertje
+1
groeier
[quote="@grös" p="1728619"]

Corona staat in wezen los van wat financieel aan de gang is. Die enorme crisis is nu wat vroeger, had zich anders in 2022 toch op de wereld gestort. Is daardoor al in 2020 begonnen, maar met extra veel schade door stilstand virus.
Porky
Klopt maar het Eén slaat het ander , het kan/kon zo niet doorgaan ,zag 2 weken terug een bouwval wat op instorten stond, te koop in Amsterdam , een pijpe laai noemen wij zoiets, prijs ; 750.000€ , wereld is v het padje.tijd dat zulke gekkigheid in mekaar stort

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0