Chinese zuivelorganisaties: ‘Bestrijd corona, drink melk’


Vier grote organisaties van de Chinese zuivelindustrie adviseren om meer zuivel te nuttigen in de strijd tegen het coronavirus. Dit meldt de website The Bullvine dat zich baseert op de website foodnavigator-asia.comDe consumptie van minimaal 300 gram zuivel per dag draagt volgens de opstellers van het advies bij aan een versterking van het immuunsysteem waardoor mensen weerbaarder zijn tegen virussen zoals corona. Bij het opstellen van het advies waren ook gezondheidsorganisaties van de Chinese overheid betrokken.

Deel dit topic

Reacties

+2
Porky
Kijk,dat soort berichten geeft de boer weer moed
demelkboer
300 ml daags is het advies.

0.3 x 1.4 miljard da's 420 miljoen liter per dag.
bertusdebeer
Mee eens!!👍
+1
Kijk, dit geeft hoop, het veganisten probleem wordt vanzelf opgelost. Ik denk dat vlees eten ook goed is trouwens, maar daar wordt dus nog niet over gesproken. Trouwens, mijn vrouw zegt me wel eens dat ik niet zo grofgebekt moet zijn, maar dat kan me eerlijk gezegd niks schelen.
+1
Elvis
@Ян де веехоудер die van mij zit ook weleens zo bijdehand te doen. Ik zet dan de tv wat harder
+1
RSIB
Hebben jullie de reacties ook gelezen?
Niet best.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0