‘Veertig jaar doe je keizerssneden en ineens mag het niet meer’

Een 66-jarige dierverloskundige en castreur uit Voorthuizen werd donderdag voor het Veterinaire Tuchtcollege gesleept door de klachtambtenaar van het ministerie van LNV.

Deel dit topic ‘Veertig jaar doe je keizerssneden en ineens mag het niet meer’ (melkvee.nl)

Een 66-jarige dierverloskundige en castreur uit Voorthuizen werd donderdag voor het Veterinaire Tuchtcollege gesleept door de klachtambtenaar van het ministerie van LNV.

Nieuwsgrazer

Reacties

casev
Zal wel een gevalletje broodnijd van een veearts uit de buurt achter zitten. Hier in de buurt was ook zo'n man. Pure vakman vol ervaring, maar mocht het niet meer doen, en 25 jarig pikkie die toevallig wel zijn diploma bij elkaar gegoogled had wel.....
+8
puntertje
In de wereld waar bureaucraten het voor het zeggen hebben dient alles 'geborgd' te worden. Bij gebrek aan praktische kennis gaan diezelfde aan de knoppen draaiende theoretici immer de fout maken dat bevoegd hetzelfde is als bekwaam en niet bevoegd gelijk staat aan niet bekwaam.
Stel je voor dat het bij voetbal ook zo werkte, dat de bondscoach Virgil van Dijk niet op kan stellen omdat hij gezakt is voor 'theoretisch leergang voetbalzaken III'
+2
grondlozeboer
Iemand die net zn diploma heeft moet alles nog leren......
Jannus
Quote Reactie van @grondlozeboer:
zn diploma heeft moet alles nog leren......

ze doen vaak ook nog overbodige zaken die nadelig uitpakken voor de patient,maar goed ze zijn er voor verzekerd maar toch..
+1
jan w
Ben blij dat we de klauwbekapper de koeien nog mogen laten bekappen. Zou een drama worden als dat de veearts zou moeten doen.
casev
@jan w zou die veearts misschien nog niet eens zo erg vinden, tussen het koekompassen, ppb-en en ander papierwerk....
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!