NOx of NH3

Rutte en Schouten praten alleen maar met het L.C. over het zogenaamde stikstofprobleem. Praten ze nu over NOx of over NH3.

Deel dit topic

Arum

Reacties

+1
Kwarkje2.0
Weten ze het verschil wel?
Arum
@Kwarkje2.0 Ze weten het verschil niet. Maar dat hoeft ook niet.Ze praten alleen met het L.C. over het stikstofprobleem omdat de landbouw de grond heeft. Waarom zouden ze met de andere uitstoters gaan praten die hebben toch geen grond.
+2
Arum
@Arum Misschien moet Jeroen bij de eerst volgende bespreking eens aan Rutte vragen: Gaan we praten over stikstof of over landbouwgrond.De stikstof daar komen we toch nooit uit want dat is een afleiding van het werkelijke doel. DE GROND.
+1
Pluto
Na de hoorzitting in de tweede kamer was er een van de ondervraagde hoogleraren die aan de pers vertelde geschrokken te zijn van de dramatische kennis van de Kamerleden over het stikstof dossier . Naar de media zijn ze flamboyant en vertellen honderd uit over duurzaamheid en milieu en in de tweede kamer zit iedereen op zijn telefoon te kloten en begrijpen ze er een drol van .
+4
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Pluto:
dramatische kennis van de Kamerleden

Ik verbaas me al jaren over het feit dat 150 mensen zonder enige kennis van zaken een toneelstukje in stand houden (democratie nietwaar?) die meer dan een ton per nitwit kost. Makkelijker kan je het niet "verdienen".
de Haas
@kanniewaarzijn Hun baas van hetzelfde laken een pak. Eens per jaar de de gewone jongen uithangen en wc pot gaan werpen, en de rest van het jaar worden ze bewierookt. Die kost nogal een duit meer! Tis gewoon tuig.
bio boer
@Pluto hoorde robjette toch ook met zijn deken van stikstof dat verstikt plantjes ze weten er niks van je zou verwachten dat ze zich er in gaan verdiepen wat stikstof nu echt is
Jannus
Quote Reactie van @Pluto:
een drol

Dat is denk ik NH3,

als je goed kunt lullen ook al heb je er de ballen verstand van dan ben je een geboren politicus
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!