Flop Jetten...

Voor de boeren en andere leken op het gebied van stikstof, Flop legt het even uit..

Bron

Twitter
twitter.com

Deel dit topic

Reacties

+5
sorry
IQ'66....
Dirk van Zetten
@sorry tjonge jonge, wat is die Jetten dom.
Wat een domme donder, hoe gaat het in OENKERK ???? Fliepie ???
+2
kanniewaarzijn
Tjezus…..en zoiets loopt gewoon los?
+1
gerardj
Deze man moet terug naar school 78 % van de lucht is stikstofgas maar het is zo als de politiek al is, van de eerste leugen is hij nog niet gebarsten
+3
ted9
Je niet verdiepen in dit onderwerp. Dan gaan doen of heel Nederland achterlijk is en jij het wel eens even piekfijn uit gaat leggen. Wat een arrogante hond is het toch.
casev
@ted9 die arrogante houding zal hem wel ingefluisterd zijn, want die houding had hij gisteravond tegenover baudet ook.
+1
walker1
@casev Ze noemen hem ook niet voor niets Robot Jetten. 😄 Het is echt een geprogrammeerde praatpop. Ik kan de meeste politici goed aanhoren, ook diegene waar ik het niet mee eens ben, maar die Jetten komt zo gemaakt, zo nep over. Ik vind hem ook arrogant over komen.
+6
cs-agrar
Wordt opeens heel duidelijk waarom juist zijn partij drugs wil legaliseren... Waarschijnlijk komt eerdaags een zwaar drankprobleem van Tjeerd de Groot aan het licht, waardoor hij alles dubbel zag..
+1
Melkboer16
@cs-agrar zou best eens kunnen! Thieme is ook al vertrokken wegens problemen met neuspoeder😂😂
walker1
@cs-agrar In dat geval kan de veestapel wel gehalveerd worden, Tjeerd moet gewoon stoppen met zuipen 😂
+2
@walker1 T jeerd moet vanavond melken in Oenkerk, het is zijn beurt, samen met carola. En morgen mollen vangen !
+3
ted9
@Detukkeroettwente Laat die twee maar niet teveel met elkaar lopen daar in de melkstal. Die kruising die uit hun kan onstaan is het laatste wat je wil.
+1
weurding
@ted9 als ze de handen smerig krijgen ontgaat ze de lust wel😉
+1
puntertje
Straks gaat Jetten het gevaar van de stijgende zeespiegel uitleggen;
'ja, water, veel mensen weten het misschien niet behalve als je er mee kookt misschien, maar water is een stofje dat als er te veel van hebt dat het a.h.w. als een tapijt een verstikkende deken over de natuur heen krijgt en als je je gezicht onder dat waterpeil steekt dan sterf je af.
Zeg Rob, als je je potentiële electoraat dusdanig infantiel in schat dan zegt dat wel wat over jouw partij en nog veel meer over jezelf.
Nadat eerder een partij zaken in 'Jip en Janneke taal' wilde uitleggen begint Rob in Kabouter Plop taal.
Arum
😀
+1
Quote Reactie van @Arum:
Of de zeespiegel stijgt is ook nog maar de vraag,het kan ook dalen.

Ja, beste mensen, ik zal jullie eens iets vertellen wat je misschien nog niet wist en ook nog nooit over hebt nagedacht: de zeespiegel stijgt en daalt wel twee maal etmaal! 😄
Achso
@Ян де веехоудер ja ja in de Fabeltjeskrant 😄
+2
ted9
@Arum Hoe kun je een stijging meten dan in mm per jaar zee is toch altijd in beweging of ben ik nu gek geworden.
walker1
@ted9 Waterstanden langs de grote rivieren gaan in cm tov nap, maar zelfs in een stromende rivier is het al lastig aflezen op de cm nauwkeurig.
De stijging in mm per jaar is denk op basis van jaargemiddelden. Dus over een heel jaar houden ze, waarschijnlijk op meerdere plekken de hoogste en laagste stand per dag bij (ivm eb en vloed bij de zee) Dat houden ze dus elk jaar bij en vervolgens gaan ze jaren met elkaar vergelijken. Stel dat blijkt dat het in 5 jaar tijd een cm hoger is geworden, dan is dat gemiddeld 2 mm per jaar. Dit is even heel simplistisch uit gelegd natuurlijk, want het gaat om tig duizenden getalletjes natuurlijk als ze al minimaal 2 metingen per dag doen, op meerdere plekken, jaren lang.
Todi
@walker1 Je vergeet de omreken factor.
walker1
@Todi Vertel...
Arum
😀
walker1
@Arum Driekwart van het aardoppervlak is zeeën en oceanen. Dat er ergens op het landoppervlak een iets hoger of lager grondwaterpeil is, of dat de luchtvochtigheid wat hoger of lager is, veranderd nauwelijks iets aan het zee niveau.
diezel
Quote Reactie van @ted9:
of ben ik nu gek geworden.

Je zou haast denken dat er een zeespiegelstijging komt als ze zo CO2 willen verminderen.
Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten verzinnen. 😄

CO2 verminderen? Maal stenen fijn en strooi ze in de oceaan
nos.nl/artikel/…
Coen
@diezel , zelf gezien: afgelopen 2 zomers lagen diverse beken en rivieren in Spanje kurkdroog, enorme verdamping en groot watertekort.
+2
Grasbaal
Hij kan wel overdrijven met die verstikkende deken, dit kwam ik net tegen:
Quote:
de hoeveelheid vrije stikstof op de Veluwe gelijk is aan de norm die gevonden wordt op Ameland. Daar zit de analyse op 14 kg vrij Stikstof. Deze stikstofwaarden zijn absoluut geen noemenswaardige hoeveelheden en deze waarden kunnen al nooit leiden tot verzuring van de bodem

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0