Hoe de boerenopstand wordt gesmoord in het vergadercircuit

Voor je het weet wordt de boerenopstand gesmoord in het vergadercircuit, stelt Thijs Broer. In een land waar aanschuiven aan tafel wordt beschouwd als het grootste goed, zal het nooit wat worden met de revolutie.

Deel dit topic

Reacties

Jannus
Vrij Nederland.....heeft meer weg van een blad dat graag onderdrukking ziet van een groepering,zodra de boeren ondergronds gaan wordt het veel lastiger...75 jaar geleden deed men dat ook
Jan S
😀
Jannus
Quote Reactie van @Jan S:
Burgelijke ongehoorzaamheid laat alle macht oplossen

Dat zeg ik,als ze ondergronds gaan en uit het zicht verdwijnen....
de Haas
@Jan S

Wat is burgerlijke ongehoorzaamheid? Is de staat niet ongehoorzaam door je, direct na je geboorte, al tot moneymaker te bombarderen zonder enige inspraak? Als je ongehoorzaam wilt zijn, en dat ben je jezelf verplicht als je het systeem hekelt, zou je kunnen beginnen door zoveel mogelijk cash te betalen.
demelkboer
Ik vind het een mooie beschouwing
Frans Z.
Klopt precies. Blijven praten en ondertussen gewoon door doen.
Peter23
The dutch approach wordt op ons toegepast. Blijven lullen tot je murw wordt gepraat.
Jannus
Quote Reactie van @Peter23:
dutch approach

Double Dutch approach

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0