Stress wordt Annie Schreijer even te veel: ‘Het was kantje boord’

HENGEVELDE Annie Schreijer-Pierik wordt maandag grondig onderzocht in het Medisch Spectrum Twente. Maar zelf weet de politica van het CDA al precies wat de oorzaak is van haar hartklachten, die haar hebben gedwongen om tijdelijk het werk in het Europees Parlement neer te leggen. „Het is stress, allemaal stress”, zegt ze. Ze is weer thuis in Hengevelde, waar ze nu rust moet houden.

Deel dit topic

Reacties

+9
jan.1
Beterschap toegewenst Annie,je vecht voor de goede zaak.
+2
cornelissen
Uiteraard ook beterschap toegewenst, of het allemaal helpt is wat anders ,maar er zit in ieder geval wel menselijkheid in haar.
Van de week J . Huitema gehoord , maar die is duidelijk wat afstandelijker , misschien wel beter voor je gezondheid
+1
Jannus
Quote Reactie van @cornelissen:
afstandelijker

VVD is zakelijk gezien afstandelijker en harder in beslissingen nemen,CDA'ers zijn middenpartijen die altijd hinkelen tussen goed en kwaad,kost veel moeite en je kan er als mens onderdoor gaan omdat je je niet wilt neerleggen bij genomen beslissingen van het grootkapitaal.
+3
hans1980
Oneerlijk gevecht Annie, in elk geval beterschap en hoop dat je snel weer die gif groene rakkers in Brussel aanpakt
+2
Jannus
Quote Reactie van @hans1980:
Oneerlijk gevecht Annie,

Je eigen gezondheid is belangrijker dan het gevecht aangaan met degenen die eerst tegen de muur moeten dreunen voor ze de boer weer zien staan,die redt zich wel want zit kort op het eten
+1
Deutzrijder
Beterschap gewenst Annie.
Denk dat veel veehouders de laatste jaren met veel stress leven.
Het is.een oneerlijke strijd.
boer aad
.
Albert Altena
De actualiteiten gaan haar aan het[hart.
+3
Hooibaaltje
We hebben te weinig Annie's en teveel van die klimaat pausen zoals timmerman..die een gevaar zijn voor iedereen.
+2
Afm2011
@Hooibaaltje Annie zat zelf in de 2e kamer toen de Natura 2000 gebieden zíjn aangewezen. Toen had ze beter bij de les moeten zijn !
Als er toen veel minder gebieden waren aangewezen dan had je geen gedoe gehad met pas, en met de vele nutteloze opkoop van boerengrond voor herstelmaatregelen
+1
Afm2011
@Afm2011 ik gun haar zeker weer gezondheid toe, en ze zal haar best ook doen, inzet is er voldoende, maar alleen trappen tegen andere partijen gaat niet de oplossing brengen
Jannus
Quote Reactie van @Afm2011:
Annie zat zelf in de 2e kamer toen de Natura 2000 gebieden zíjn aangewezen.

Je moet Annie niets kwalijk nemen,dit is iets dat al veel langer speelt en zal alleen maar uitgebreid wordt zolang er in dit land nog een overvloed is aan alles wat men zich maar kan veroorloven aan luxe en etenswaar,het eerste mag wat kosten en het laatste gaat ten koste .......en wordt slechts zichtbaar als het er niet meer is
verbi
@Afm2011 AS als ja als we alles geweten hadden. Achteraf makkelijk redeneren. Wens ze veel beterschap.
sjoerd de melker
Als eerste: beterschap!
Agenda schoonvegen en rust nemen. Hierna weer gas geven want daar krijg je uiteindelijk de meeste energie van. Nogmaals beterschap gewenst.
Annie van harte beterschap , henig an doen .
richard melkvee
Beterschap Annie
+1
arjen90
Die achterlijke klimaatkabouter met zijn green deal, ik kan me voorstellen dat je daar stress van krijgt, in elk geval ik hoop dat Annie snel weer terugkeert in EU-parlement, dus van harte beterschap!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda en europees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN