Jens 85

Deel dit topic

Reacties

+3
Groen1

+1
Groen1
De EU heeft een nieuwe stap gezet in de richting van de tenuitvoerlegging van de “VS van Europa”. Nationale symbolen zijn nu verboden in het Parlement, na een besluit van de voorzitter van het EP.
De EU heeft een nieuwe stap gezet in de richting van globalisering, waarbij een tussendoel is om “de VS van Europa” te worden en de nationale identiteit van de verschillende lidstaten uit te wissen. Na een besluit van de voorzitter van het EP zijn alle nationale symbolen nu verboden in het Parlement.
Op maandag werden alle nationale vlaggen van de banken van het EP verwijderd. De verschillende leden hadden eerder een vlag van de natie die zij vertegenwoordigen voor hun zetels in het Parlement, maar op maandag was het afgelopen.
De partijleider van de Britse Brexit Partij, Nigel Farage, schreef in een geërgerde post op Twitter “Thank God we are leaving”.




Peter Kofod van de Deense Volkspartij schreef een bericht op Facebook waarin hij ook de onverbloemde minachting van de EU-elite voor de natiestaat scherp becommentarieerde:
“Hoe treedt de EU-elite in hemelsnaam op? Waar komt uw haat vandaan? Wie denken ze eigenlijk dat ze zijn als ze zich zo gedragen?! De Europese Unie staat op het punt zich te ontwikkelen tot een federatie – en dan staan natiestaten en zelfbeschikking in de weg van de dromen van bureaucraten en EU-liefhebbers! Het is grotesk!”, schrijft hij.
+1
Groen1
Liquidaties in Malmö? Wat is er in Zweden aan de hand?
Wat is er aan de hand in de ooit zo bejubelde modelstaat Zweden? In grote steden als Stockholm, Gotenburg en Malmö nemen drugsbendes de straten over. Bomaanslagen en liquidaties zijn aan de orde van de dag. Veel van dat geweld wordt toegeschreven aan migranten. ‘Het is niet meer leuk om hier te wonen.’
volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/…
+1
Kringloper
@Groen1 Zal in NL niet anders gaan worden.
Groen1

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0