Caroline van der Plas (52) uit Deventer verloor haar man, als frontvrouw van de boeren jeuken haar handen

Ze is een boegbeeld van de agrarische sector, Caroline van der Plas (52) uit Deventer. Al jaren moedigt ze boeren aan om uit hun schulp te kruipen. Dit jaar zette ze een volgende stap met de oprichting van een nieuwe politieke partij: BoerBurgerBeweging. Toen ze hiermee naar buiten trad, had haar man Jan nog maar net zijn doodsvonnis gehoord. ,,Dit jaar was zó bizar. Mijn huidige gemoedstoestand? Druk en eenzaam.”

Deel dit topic

Reacties

+3
slagroomvla
Indrukwekkend verhaal! Enorme drive om het echte verhaal te vertellen, vond haar laatst bij wnl op zondagmorgen ook erg goed! Haar hulp mogen we als boeren dankbaar voor zijn..
Jannus
@slagroomvla Een vrouw met media ervaring die het totale overzicht heeft op de problematiek binnen agro nederland en de vertaling naar de burger een plus kan zijn,beter dan Sieta die mijns inziens te activistisch is.

Wel verwacht ik dat ze niet in staat is het probleem binnen het politieke landschap te handlen maar kan wel een aanvulling zijn van het collectief als media woordvoerder om draagvlak te krijgen voor onze in de schoenen geschoven zg 'problemen'
+2
Jan S
😀
Melkboer16
Ze noemt een aantal namen die lijsttrekker zou kunnen worden!
Geen Henk geen Annie en zeker Sieta niet!
Het lijkt me sowieso niet verstandig om nog weer een partij op te richten!
+5
Jan S
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0