VIDEO: Bas Haring - Waarom is cola duurder dan melk?

Dit is een oud filmpje, maar wel mooi om nog eens over na te denken...

Lees meer »

Deel dit topic

Willie2

Reacties

driekus 001
Duidelijk,de welvaart heeft het zo gebracht. Dus 1 week schappen leeg. Bewust maken dat het ook op kan zijn. Gaat hem niet lukken of.....
+5
weurding
Melk komt van boeren. Van cola komt boeren
Bert353
@weurding meer een kip of het ei vraag?
+2
Ford revisiemotor
Het verschil tussen multinationals en cooperaties.
Het verschil tussen zelf bepalen, of andere laten bepalen wat je product opbrengt
Loeideutz
Melk wordt door velen geassocieerd met de babytijd. Dat is dus niet cool. Cola drinken is juist iets wat je als kind mag drinken als je al bijna groot bent. Dus je gaat richting volwassen worden.
Daarnaast kan de productie van melk niet zomaar even opgeschort worden. En die van cola juist wel. Neem daar ook nog in mee de veel langere bewaartijd van cola ten opzichte van melk.

En om het nog wat spannender te maken. Wat te denken van de prijs van water in fles? Mineraalwater kan ik me nog iets bij voorstellen, maar gewoon water? Wat zijn daarvan de kosten?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!