Cel en werkverbod voor man uit Gouderak na sjoemelen met stierensperma

De 51-jarige Gouderakker Aart-Jan P. is door de rechter in Rotterdam veroordeeld tot 15 maanden cel voor fraude met een zevental aan hem gelieerde bedrijven. Hij handelde onder meer op grote schaal illegaal in stierensperma, pleegde omzetbelastingfraude, valsheid in geschriften en waste crimineel geld wit.

De straf is gelijk aan de eis van het OM. Hij moet 22.000 euro van de criminele winst afdragen. Justitie probeerde ruim 73.000 euro van de geschatte winst in te vorderen. De niet in de rechtszaal verschenen veehandelaar uit de Krimpenerwaard mag zes jaar lang geen onderneming leiden. Ook is het hem niet toegestaan om zich met stierenfokkerij bezig te houden.

Meer: ad.nl/gouda/…

Deel dit topic

Reacties

slagroomvla
Enorme fantast, gewoon sneu.
Adaptief boeren
Aart Jan pons (Arjan) is iemand die in zijn eigen fantasie gelooft, overigens kan ik het nut van 15 maanden cel niet echt zien, dan zijn er wel betere bajes klanten te vinden!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0