Het lijkt hier Zimbabwe wel

Geef de boeren de schuld van alle problemen en rook ze uit. Dit was de werkwijze van, de aanvankelijk in de grachtengordel bewierookte, Mugabe. Nu staat in de krant dat 3 op de 5 Zimbabwaanen honger hebben. Behalve dan de nieuwe elite die zei dat ze het land naar voorspoed zou leiden en zichzelf vervolgens schaamteloos hebben verrijkt.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
In WO 2 waren er mensen die collaboreerden met de vijand en valse informatie verstrekten zodat hele families werden opgepakt . Na de oorlog bleken deze collaborateurs zich deze woningen te hebben toegeëigend . Wat drijft een kamerlid om deze werkwijze te gaan kopiëren en wordt hij niet terug gefloten door de fractie of het OM ???. Is het scoringsdrang of gebrek aan aandacht of wil de samenleving echt dat deze zwarte periode terugkeert ??.
+1
hans1980
Snap die sojavreters ook niet, een erg klein deel van de NL bevolking wil dit .
Het continue bashen van de landbouw, hoe anders was het na de oorlog toen boeren Marshallhulp kregen om veel voedsel te verbouwen.
De consument is gewend dat er van alles genoeg is en van onberispelijke kwaliteit voor weinig.
Waardering is omgeslagen in een schuldgevoel , denk aan dierenleed of gewasbeschermingsmiddelen.
Nu het ammoniak probleem dat er ook niet is , problemen worden gemaakt om het doel boeren uit NL te verdrijven.
PvdD is ook geheel geen dierenvriend maar meer een sekte , D66 is niet democratisch na stoppen referenda en uitsluiten van partijen.
Ik kan nog wel ff doorgaan maar dat heeft geen zin ,wij boeren zijn een te kleine groep om rekening mee te houden maar misschien 1x al is het maar om te laten weten dat we er nog zijn >> 1 oktober!
de Haas
Duh!! Daar draait het allemaal om. Aan het eind van je salaris een stukje maand over houden. Alleen op deze manier kunnen ze het volk kort houden. Geld op je rekening betekent vrijheid, betekent dat je met niemand wat hebt te schaften... dat Is niet de bedoeling!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0