NZO bemoeit zich met mestbeleid, boerderij.nl

NZO pleit voor uitstel van aanpassing van de mestnormen. Acutualisaties die , volgens NZO, voor SOMMIGE ondernemers nadelig uitpakken. Voor een groot deel van de ondernemers pakken de geactualiseerde normen gunstig uit. Waar bemoeit NZO zich mee ?

Deel dit topic

jg

Reacties

+5
puntertje
Dat clubje van zuivelverwerkers bemoeit zich altijd met zaken waar verwerkers helemaal geen invloed op moeten hebben. In achterkamertjes , dat ook nog eens. Zorgend voor voorkennis bij het ons kent ons kliekje er omheen.
+1
kwarkje
@puntertje is weer actueel
Sommigen zijn aan koeien stapelen
+1
co co
@puntertje juist dat is geen zaak van NZO schoenmaker blijf bij je leest ( moei zuchtig volk bij NZO
kwarkje
@co co is zelfs nog erger
Zuivelnl zit in de stront te roeren
Zou je niet verwachten van zon leuke dame
Zuivelnl gaat ruimte maken die elders nodig is
Met de zakken vol naaien ze de gewone boer
+1
kwarkje
@kwarkje dat heet dannduurzaam
+1
Dirk van Zetten
@co co wees blij dat ze zich ermee bemoeien, het is belachelijk dat de Nederlandse koeien meer uitscheiden dan in buitenland. 1 norm voor heel EU
jg
@Dirk van Zetten Daar gaat deze inzet niet over . Puur binnenlandse bemoeienis .
arjank110
De NZO is bang dat de 'top' melkers (veel koeien en hoge productie per koe) straks fosfaatrechten moeten bijkopen....
+1
kwarkje
Nzo is Rfc
Rest is voor de buhne
Aware praat leuk maar geen ruggegraat
+4
Koeienpraat
Ik ben blij dat ze zich ermee bemoeien, wat voor intenties er ook achter zitten. Heeft er nu niemand door dat dit gewoon de volgende truc is om in de veestapel te snijden?? Ze houden de grote groep melkveehouders stil met een klein voordeel en hakken er met de botte bijl op in bij een kleine groep. Hoppa weer een paar melkveehouders minder! Voor degene die denken dat dit hen niet raakt; de tabel is gebaseerd op een verouderd en slecht onderzoek. Het voordeel wat je krijgt is veel te klein dus je wordt ook gewoon gepiepeld maar op deze manier mak gehouden. Nu draaien ze collega's de nek om met hoge productie. Maar hier stopt het heus niet. Misschien toch eens tijd voor eenheid met in het achterhoofd dat JIJ misschien de volgende bent die zonder enige fatsoenlijke onderbouwing de nek wordt omgedraaid.
kwarkje
@Koeienpraat nzo en zuivelnl zullen nooit het belang van de boer dienen
Helemaal verrotte clubs die voor het geld gaan
Ooit de nmv horen sputteren?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!