VIDEO: Doofpot Fosfaatrechten; De Schoutenblunder



Originele beschrijving

De beerput moet open; kijk en huiver........ Hoe het debacle van fosfaatrechten leidt tot de schoutenblunder en eindigt in een doofpotaffaire!

Deel dit topic

Reacties

+2
christo2.0
Voor het gemak gaan we de discussie over staatssteun maar voor ons uitschuiven. In de kamerbrief staat dat de EC de redenatie kan volgen. Dat kan ik ook. Zo ingewikkeld is die nu ook weer niet. Maar keurt de EC de handelswijze van Schouten, door het vleesvee niet mee te tellen bij het plafond, goed?
+1
Coen
@christo2.0 , het is al eerder aangegeven: de dubbele agenda van deze minister, haar ambtenaren en de haagse politiek al volledig gesteund door BIG-Agri.
+1
christo2.0
@Coen Die bedrijven gaan er hier achter elkaar uit. Red me wel op een andere manier.
cowboys
@christo2.0 welke bedrijven zijn dat volgens jou.
+3
christo2.0
@cowboys De bedrijven die openlijk geen afstand nemen van de frauduleuze 65% eiwit, en de bedrijven die denken daar een slaatje uit te slaan. Agrifirm is er zo eentje.
Helder verhaal , en hoe verder ??? Wat is het vervolg ? Wat kunnen we verwachten cristo .
Dairyfarmers
Het verhaal in de media opblazen?
robotmelker
@Dairyfarmers het kan natuurlijk in de media.. maar wat schiet je der mee op??
Geen enkele poot krijgen we aan de grond,
Geen belangenbehartiger die eigelijk echt voor de sector opkomt.

Nee... wij als melkveehouderij sector laten ons afkluiven tot op het eigen bot!!

We zullen het zelf moeten doen.
Probleem is alleen de grote verdeeldheid in de sector.
Farma_boerke
Mark Harbers kon ook weg na wat foute/incomplete cijfers, moet alleen wel bekend worden dat er foute cijfers zijn en hier is zo'n groot rookgordijn omheen getrokken dat dat niet snel duidelijk zal zijn. Maw de kamer drinkt een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was.
christo2.0
@Farma_boerke Het rookgordijn is niet dik genoeg.
+3
ej-van-de-voort
@christo2.0

Dan nog, gesteggel over asielzoekers die boeven blijken te zijn ligt ivm kiezers veel gevoeliger dan die ‘paar’ boeren die stemmen. Heeft geen zak met gelijke regels van doen maar puur met effect op kiezer

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0