Carola schouten vanavond bij Pauw

Kijk en huiver

Quote:
De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten wil een omslag in de landbouw realiseren. Als we op dezelfde manier doorgaan zal de bodem, de belangrijkste hulpbron voor de boer, uitgeput raken. Maar ze wil niet alleen een omslag in de landbouw, ook de consument wordt aangesproken op zijn eetgedrag. De minister vertelt bij PAUW over haar toekomstvisie.

Lees meer »

jansen2

Laatste  |  

Reacties

paul1
Gezellig !
+6
familie pelle
Ik denk dat ze gaat zeggen dat ze het als boerendochter heel erg vind dat er nog veel onduidelijk is rondom het fosfaatdebacle. Ook zal ze het als boerendochter heel erg vinden dat haar “droogtemaatregelen” erg laat kwamen. Tevens zal ze het als boerendochter niet zo bedoeld hebben toen ze een half jaar geleden de halve boerenstand beschuldigde van fraude.
+1
ted9
Niet weer he
Erik 1979
@ted9 zorg dat jullie er zelf komen!
ted9
@Erik 1979 En dan afgemaakt worden door linkse rakkers omdat je je verhaal niet af mag maken van de presentator zeker.
+1
ted9
@Erik 1979Is dat niet wat voor jou. Kun je je frustratie op de rabo kwijt en andere clubjes die jou hier in Nederland hebben benadeeld. En kun je vertellen hoe geweldig het grootschalige boeren in Duitsland is.
Erik 1979
@ted9 tijd komt. Eerder als jullie denken 😉
labella
Na vanavond zijn alle problemen opgelost.
Todi
Pauw zal wel zeggen dat de burgers allemaal 20 % meer willen betalen en daar krijgt hij een staande ovatie voor. Met het gevolg een kijk knaller. S
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!