Kweekvlees is nog te mooi om waar te zijn

Eten we straks allemaal kweekvlees? Volgens Jan van der Valk, medisch-bioloog verbonden aan de Universiteit Utrecht, zitten er nog wel wat haken en ogen aan. Want voor het kweken van vlees is vooralsnog een groeimedium nodig dat de wenkbrauwen doet fronsen. Van der Valk legt uit waarom hij voorlopig liever bij het 'vleesch' van de vegetarische slager houdt.
 Kweekvlees is nog te mooi om waar te zijn (foodlog.nl)

Eten we straks allemaal kweekvlees? Volgens Jan van der Valk, medisch-bioloog verbonden aan de Universiteit Utrecht, zitten er nog wel wat haken en ogen aan. Want voor het kweken van vlees is vooralsnog een groeimedium nodig dat de wenkbrauwen doet fronsen. Van der Valk legt uit waarom hij voorlopig liever bij het 'vleesch' van de vegetarische slager houdt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , eten en kweekvlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!