Over misverstanden, feiten en nuance in het vleesdebat

“Het gaat niet om het promoten van vlees, wij willen meer nuance in het debat brengen.” De Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST) verzamelde daarom een team van onafhankelijke experts voor een panelgesprek om feiten van fictie te onderscheiden. En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Krant De Morgen helpt zijn lezers om feit van fictie te onderscheiden en een paar hardnekkige misverstanden de wereld uit te helpen. “Charcuterie eten is niet het nieuwe roken.”
 Over misverstanden, feiten en nuance in het vleesdebat (vilt.be)

“Het gaat niet om het promoten van vlees, wij willen meer nuance in het debat brengen.” De Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST) verzamelde daarom een team van onafhankelijke experts voor een panelgesprek om feiten van fictie te onderscheiden. En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Krant De Morgen helpt zijn lezers om feit van fictie te onderscheiden en een paar hardnekkige misverstanden de wereld uit te helpen. “Charcuterie eten is niet het nieuwe roken.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden roken , vlees en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!