€˜Zonder boeren geen eten’

De landbouw krijgt vaak onterecht de schuld van wat in de wereld misgaat.

Goed dat LTO en anderen er tegen in het geweer komen.
Hopelijk komt er na regen zonneschijn voor alle boeren. Want momenteel zijn wij boeren het pispaaltje van de samenleving.

Dat de landbouw bijna altijd de zwartepiet krijgt toegeschoven is elke boer wel duidelijk. Vaak al voordat iets grondig is onderzocht krijg de landbouw de schuld. Blijkbaar zijn we een makkelijk doelwit waar alle pijlen op los geschoten kunnen worden, want weerstand is er praktisch niet. Eigenlijk zou er na een rapport of uitspraak waar je iemand (bijvoorbeeld boeren) van iets beschuldigd – en achteraf blijkt deze beschuldiging niet te kloppen – de veroorzaakte smart vergoed dienen te worden. Wellicht zouden ze boeren dan minder snel als doelwit gebruiken.
 â€˜Zonder boeren geen eten’ - Boerderij.nl (boerderij.nl)

De landbouw krijgt vaak onterecht de schuld van wat in de wereld misgaat. Goed dat LTO en anderen er tegen in het geweer komen. Hopelijk komt er na regen zonneschijn voor alle boeren. Want momenteel zijn wij boeren het pispaaltje van de samenleving.

Nieuwsgrazer

Reacties

Pluto
Dit kunnen kamer partijen niet betalen !!. Een burger die iemand valselijk beschuldigt kan 6 jaar krijgen , een kamer lid of ambtenaar is onschendbaar ????.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!