Natuur & Milieu komt met eigen hamburgerindex

DEN HAAG (ANP) - De prijs van een hamburger zou eigenlijk 40 procent hoger moeten zijn. Dat komt doordat milieuschade door vleesproductie en de gevolgen voor het klimaat en de biodiversiteit niet worden doorberekend in de verkoopprijs. Dat meldt Natuur & Milieu dat milieuadviesbureau CE Delft onderzoek heeft laten doen.
 Natuur & Milieu komt met eigen hamburgerindex (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De prijs van een hamburger zou eigenlijk 40 procent hoger moeten zijn. Dat komt doordat milieuschade door vleesproductie en de gevolgen voor het klimaat en de biodiversiteit niet worden doorberekend in de verkoopprijs.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden milieu , natuur , biodiversiteit , klimaat , den haag en hamburger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!