Achterstand en fraude tekenen mestmarkt

Opnieuw kon er bijna geen mest uitgereden worden. De tijd begint te dringen, want er is nog maar een korte periode over waarin de akkerbouwer gebruik wil maken van drijfmest.

Om de spanning nog maar eens op te voeren hebben ook de ontwikkelingen rondom mestfraude effect op het aanbod. Heeft de krimp van de melkveestapel dan helemaal geen effect?
 Achterstand en fraude tekenen mestmarkt (boerenbusiness.nl)

Opnieuw kon er bijna geen mest uitgereden worden. De tijd begint te dringen, want er is nog maar een korte periode over waarin de akkerbouwer gebruik wil maken van drijfmest. Om de spanning nog maar eens op te voeren hebben ook de ontwikkelingen rondom mestfraude effect op het aanbod. Heeft de krimp van de melkveestapel dan helemaal geen effect?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mest , voeren , fraude , drijfmest , melkveestapel , spanning , mestfraude en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!