Gecombineerde opgave

Afgelopen week de gecombineerde opgave ingevuld, verrassend eenvoudig. Na een 45 minuten klaar, kwam door de nieuwe grondmonster getallen die gecorrigeerd moesten worden, daardoor duurde het zo lang. Na vijf keer gecheckt te hebben of alle vinkjes m.b.t. tsr aangevinkt waren maar verstuurd.

Hoe vonden jullie het en wat kwamen jullie als "pas daar vooral op" tegen?
van Ittersum

Navigatiesysteem op de trekker?

Deze navigatiesystemen houden rekening met je snelheid, afmetingen en andere beperkingen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

fokker
Heb enkele percelen nieuw in pacht gekregen de vorige gebruiker is gestopt en woont hier niet meer in de buurt. Hij heeft de percelen niet afgemeld als gebruiker dus mijn rvo geeft aan dat er een overlap is met een andere gebruiker .Het systeem geeft aan dat ik het moet regelen met de andere gebruiker en die is onvindbaar en heeft er ook geen belang meer bij.De vraag is hoe los ik dit op ? De vorige gebruiker zal nu geen gecombineerde opgave meer indienen.
+3
van Ittersum
@fokker Dat heb ik dus ook die overlap en vaker mee te maken gehad. Indien de vorige gebruiker deze perceel niet opnieuw aanmeld( in uw geval) is er niets aan de hand. De laatste telt sws, u dus. Het kan ook zijn in alle overige gevallen de vorige gebruiker zijn gecombineerde opgave nog niet heeft ingevuld dus idd, ook nog geen einddatum heeft ingevoerd. In uw geval hoeft er geen verdere actie ondernomen genomen worden, u krijgt het gewoon toegewezen. En ik neem aan dat u met een GGV-verklaring/pacht/huurcontract of iets anders kunt aantonen dat u en de grondeigenaar een overeenkomst hebben, mocht RVO aanvullende bewijzen ter controle wil zien.
+1
cjw73
@fokker bekend probleem heb ik bijna elk jaar, heb de percelen al aangemeld maar voor de rest wacht ik nog wel een tijdje tot die meldingen weg zijn.
Koeien boertje
@fokker als ik land huur vul ik eind datum van 31 december in.
Heb vorig jaar ook gehad met een buurman. Had tot april ingevuld omdat in mei volgens hem het land overging op papier.🤔
Netjes gevraagd of ie dan ook wel even kunstmest voor mij wou zaaien.😉
van Ittersum
@Koeien boertje goed bekeken is het de taak van de verhuurder en eigenaar om dit in goede banen te leiden. Ofschoon je wel de partijen nodig bent voor de gecombineerde opgave. Misschien is het ook wel onkunde of onwetendheid. Als je alles maar uitbesteed aan je accountant hoe zal je dan ooit de materie goed beheersen, nooit dus
verbi
@van Ittersum Ik laat het een adviseur doen ben dan van dat gezever af. Heb dan ook helemaal geen behoefte om de materie te beheersen inttereseert me niks . Het is tenslotte alleen maar een papieren circus net zolang schudden tot het klopt.Kan mijn geld elders op het bedrijf beter verdienen en savonds ga ik lekker bij het vrouwtje zitten.
+6
cjw73
@verbi heb wel eens een uurtje over en dan doe ik het even. Want van dat geld wat die adviseur kost ga ik liever even met haar uit eten.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!