Fam posch binnenwijzend

Ernstig ongeval op veebedrijf doet een vande firmanten per traumahelikopter in VU belanden

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Sorry,maar wie is de familie posch? wel sterkte natuurlijk voor wie het aangaat
de hoef
@de jonge de beste melkers van nh
zeppmann
Wat is er gebeurt Kars ? Sterkte voor de Fam .Posch
noordhollander
@zeppmann ONGELUK MET VOERWAGEN WORDT VERRTELD
Jack Rijlaarsdam
@noordhollander per traumahelikopter in VU belanden

Lijkt me sterk, er is in de trauma-heli geen ruimte voor een patiënt, brengt alleen een arts ter plaatse. Hoop dat de schade mee valt.
+1
jan w
@Jack Rijlaarsdam
Er is in een trauma heli wel zeker plek voor een patient. Alleen de ruimte van handelen is in de nederlandse heli's beperkt. Vooral als het gaat om de onderzijde van het lichaam.
+2
Erco
@Jack Rijlaarsdam absoluut onwaar, onlangs als vrijwillige brandweerman nog iemand mee helpen er in te tillen. Het gebeurd trouwens steeds meer omdat de ok vlakbij t landingsplatform is
+2
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Erco:
gebeurd trouwens steeds meer

Dan heb ik het verkeerd. Twee (of drie?) jaar geleden zo'n piloot gesproken die hier "parkeerde" op de kruising, die gaf aan dat er geen patiënt mee ging, te kort faciliteiten, daar was de ambulance voor.
Erco
@Jack Rijlaarsdam ik dacht altijd t zelfde en kreeg als antwoord dat het niet vaak gebeurde. Nu gebeurd het meer omdat het landingsplatform direct boven de Operatiekamer zit en kan de patiënt direct daarheen
+5
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @Erco:
landingsplatform direct boven de Operatiekamer

Ook wat verkeer betreft is het natuurlijk enorme tijdwinst. We mopperen wat af in Nederland, maar wat is het toch mooi dat dingen zoals de zorg zo goed geregeld zijn.
George
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
wat is het toch mooi dat dingen zoals de zorg zo goed geregeld zijn.

Jack je mag je gelukkig prijzen dat je niet beter weet!
Grasbaal
Bron NHD

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0