Mag grenswaarde uit Programma Aanpak Stikstof in bestemmingsplan?

Als de stikstofdepositie van een activiteit onder de grenswaarde uit het Programma Aanpak Stikstof blijft, is voor deze activiteit geen vergunning op grond van de Wet natuurbescherming nodig. In dat geval kan worden volstaan met een melding. Mag deze grenswaarde worden overgenomen in een bestemmingsplan om op die manier bepaalde stikstofemitterende activiteiten toe te staan?
 Mag grenswaarde uit Programma Aanpak Stikstof in bestemmingsplan? (francadamen.com)

Als de stikstofdepositie van een activiteit onder de grenswaarde uit het Programma Aanpak Stikstof blijft, is voor deze activiteit geen vergunning op grond van de Wet natuurbescherming nodig.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden natuurbescherming , platteland , stikstof , grond en stikstofdepositie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!