Ganzen en Fryslân

Hoe ver staat de burger (pvdd) van de natuur af, en hoe men hier mee omgaat e-pages.dk/lc/2257/… hoe gaan andere provincies hier mee om
weideboer

Reacties

+2
dwers
Schiet maar raak op die ganzen, anders hoeven de koeien straks in het voorjaar ook niet meer naar buiten.
Staan daar bij het provinciehuis weer wat van die zielige figuren van PvdD, ja Thieme wil de natuur zijn gang laten gaan, daarom heeft ze ook 20 kinderen.
Gerron
Quote Reactie van @dwers:
20 kinderen

Hoe bedoel je dat?
dwers
Quote Reactie van @Gerron:
Hoe bedoel je dat?

Nee Thieme heeft volgens mij maar een paar kinderen, ik wilde er maar mee zeggen dat ze zelf ook niet de natuur zijn gang laat gaan.
+1
cjw73
@dwers ze heeft volgens mij helemaal geen kids. Misschien maar beter ook.
Gerron
@cjw73 Volgens wikipedia heeft ze 2 kinderen. Ik vind haar ideeën vaak absurd maar ik zie totaal geen reden om het over het aantal kinderen van haar te hebben. Dat zou anders zijn als ze veel kinderen had.
cjw73
@Gerron jij gelijk wat betreft het aantal kinderen. Maar voor de rest snap je denk ik niet wat @dwers er mee bedoel.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!