Westelbeerse blonde koeien voor Middelbeerse slagerij
Van hun 450 stuks vee gaan er jaarlijks zo’n 120 naar haar slagerij. Zoon Dirk Smolders werkt ook in het slagersbedrijf. ,,Je ziet het vlees al in delen op tafel”, lacht hij. Anja van Lieshout: ,,De koeien zijn goed in conditie door het rondtrekken over de heide en het gevarieerde menu. Daardoor zie je de spierpartijen mooi.” Brenda weet: ,,Het vlees is zeer goed. Het middelste deel van een stooflap kun je zelfs als biefstuk bakken.”
Bron
ed.nl
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's koeien , vlees , vee , conditie en 1999 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!