Illustratie van: Fast Eddy

Hybride warmtepomp

Heeft iemand ervaring met een hybride warmtepomp als aanvulling op je cv ketel. Geen aardwarmte maar via de buitentemperatuur je gasverbruik proberen te verlagen. De echte kenner of diegene met ervaring weet wel de in en outs, lijkt me.

Een niet allerdaagse vraag op deze prikbord

Deel dit topic

Reacties

Joepversteeg
Wij hebben onze warmtepomp geregeld via Feenstra. Prima partij om mee samen te werken. Ik denk dat zij je wel kunnen helpen met deze vraag. Check anders: feenstra.com/warmtepomp/ voor meer informatie. Misschien kan je het antwoord hier vinden
-Jan-
Niet aan beginnen,kost teveel stroom om warmte uit de buitenlucht te halen en er warmte voor je cv voor terug te krijgen en dan met name in de winter en ook de tijd om warmte te maken duurt te lang,ken er die er weer een kachel bij hebben gezet op haardhout dat zegt genoeg omdat eer je kamer op temperatuur is je al naar bed moet.
van Ittersum
Informatie ingewonnen en daarna afgehaakt. Bij vloerverwarming kon het wel uit omdat daar een constante lage(ere) temperatuur gevraagd wordt. Maar zoals @Joepversteeg al wat aangaf, zoek een partij met kennis daarover en die vertellen je vast alle in-and-outs.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ervaring , prikbord , hybride en warmtepomp geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0