Piet Boer neemt vandaag afscheid FrieslandCampina

Voorzitter Piet Boer stopt vandaag, zoals een half jaar geleden bekend werd, als voorzitter van het Coöperatiebestuur van FrieslandCampina. Hij wordt opgevolgd door Frans Keurentjes.

Deel dit topic

Reacties

+1
vrije boeren
Had beter een half jaar geleden afscheid kunnen nemen
+13
brabantboer1
Quote:
Had beter een half jaar geleden afscheid kunnen nemen
Reageer @vrije boeren

Wat een onzin. Piet Boer is een rasechte bestuurder met een goede kennis van zaken in de melkveehouderijsector. Hij heeft er voor gezorgd dat FC een speler is op wereldformaat. Met sommige zaken waren wij het ook niet eens, dat kan, maar dat betekent niet dat hij beter vorig jaar had kunnen vertrekken.

Ik zeg: BEDANKT PIET
storm
+5
familie pelle
@brabantboer1
Ik kan moeilijk beoordelen welke invloed hij heeft gehad in het succes van de coöperatie. Wat ik wel zie is dat OOK hij een totaal verkeerde inschatting gemaakt heeft van de melkersdrang van de veehouders met een totale chaos tot gevolg. In mijn ogen een behoorlijke smet op zijn bestuurderscarriere.
Hij heeft de nmv altijd uitgelachen toen zij kwamen met een Europese melkverminderingsplan. Dat was niet uitvoerbaar in Nederland zei hij dan. We weten inmiddels beter.
Teunis D
Ik denk dat Piet zelf ook op een ander laatste half jaar had gehoopt. Er waren dit laatste half jaar hardere noten te kraken dan in de hele periode daarvoor. En dat doe je nooit voor iedereen goed.
weurding
@vrije boeren schijnbaar worden mensen pas gewaardeerd als ze weg zijn, juich niet te vroeg 😉
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @weurding:
schijnbaar worden mensen pas gewaardeerd als ze weg zijn, juich niet te vroeg

Deze Piet is een witte Piet, dus waardering van Silvana zal ie wel hebben. Op een punt in ieder geval z'n tijd vooruit, hij is al wel 60 jaar wit denk ik. Verder zou ik me persoonlijk wat ongemakkelijk voelen bij de puinhoop in de melkveehouderij die hij als prominent bestuurder mede achter gelaten heeft, maar waarschijnlijk heeft ie even met Hansje Huijbers gepraat en die heeft hem gezegd dat je je daar nooit wat van aan moet trekken. Gewoon dom vedan doon. Piet, het ga je goed, je lacht de hele wereld uit.

vofjagtenberg
@jan is hobbyboer
Quote:
met Hansje Huijbers gepraat

Denk het niet, zat vandaag in het varkensoverleg. 😉
jorisdriepinter
@jan is hobbyboer Je weet het niet, dus je gokt maar wat!
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @jorisdriepinter:
dus je gokt maar wat

Het leven is een grote gok, maar pluche-klevers vertonen over algemeen vrij voorspelbaar gedrag.
verbi
Wens hem het beste maar zal er geen traan om laten.
+1
George
Quote Reactie van @verbi:
Wens hem het beste maar zal er geen traan om laten.

Geloof ook niet dat ze gaan staan huilen om zijn vertrek.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , frieslandcampina en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.975
TREFWOORDEN