Deutz-Fahr Agrokid 230 van erik9831

Deutz-Fahr Agrokid 230

erik9831
Foto van een Deutz-Fahr Agrokid 230. 12 kuub coniferen hakselen met een totaal van 3100 kg.

Reacties

mdoornekamp
Krijg je die coniferen er wel een beetje in?
+1
erik9831
@mdoornekamp de allerlaatste wou er niet door, maar dat was toevallig een Hulst. Maar van de coniferen. Daar heeft hij geen problemen mee. Zelfs diegene die er al een paar maanden lagen en helemaal onderaan zaten die zijn er mooi door gegaan. De onderste waren nat.
Fendt926Driver
@erik9831 gaat nat slechter of beter met hakselen?
erik9831
@Fendt926Driver nat gaat een pak moeilijker, als je het dan met een te grote hoeveelheid laat door gaan, dan verstopt de pijp meteen. Als je het bekijkt op lengte, droog vlieg makkelijk 5m en meer, nat maximaal 20cm 😄
Fendt926Driver
@erik9831 en geld dat ook voor vers gekapt hout en hout dat al 4 weken geleden gezaagd is?
erik9831
@Fendt926Driver neen, dat is geen enkel probleem om er door te halen, vers gehakt hout. Bij de coniferen zijn vooral het groene gedeelte dat meestal voor verstoppingen zorgt. Vooral als ze op een grote berg zijn gegooid en de onderste eigenlijk al aan het composteren zijn en daardoor nat is.

Gewoon hout, vers gehakt zelfs met bladeren dat geeft niet zo meteen een probleem. Alleen de stukjes blad, vooral bij matige wind zijn soms wat minder leuk 😂 Toch als de windrichting net jou kant uitblaast.
Fendt926Driver
@erik9831 ok. Weer wat bijgeleerd.
Bedankt.
mdoornekamp
@erik9831 ok. vaak zitten er veel zijtakken aan en dan krijg je ze de trechter niet in

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 80 foto's van de Deutz-Fahr Agrokid 230. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
10
WEERGAVES
23
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE