Mengele LW van Herbert

Mengele LW

Herbert
Foto van een Mengele law super quadro
Aangezien we toch al een schermpje in de trekker hebben voor de camera op de giertank, ook maar even een camera in de opraapwagen gemaakt. Makkelijk met laden en lossen icm het afvoerbandje.

Reacties

casejxu
Heb m ook klaar liggen voor op de taarup
Herbert
@casejxu setje uit china of kwaliteit?
casejxu
@Herbert jou link van aliexpress
Herbert
@casejxu ahaa mooi spul👌
Baltus_steyr
@casejxu heb je hem er inmiddels op?
johndeere6230
Werkt dat een beetje zo? En aan wat voor prijs en kwaliteit moet ik denken dan?
Herbert
@johndeere6230 camera met 4 inch schermpje 15 euro ofzo. Losse camera 6
casejxu
@Herbert mijne was 50 euro ofzo. Maar dan wel 7 inch en 20m kabel en camera
Herbert
@casejxu dat is wel een mooiere set ja. Die kabels en stekkers zullen ook wel van betere kwaliteit zijn.
casejxu
@Herbert jaa en hebben op t werk setjes van sparex en zelfs dat lijkt 1 op 1 over te kunnen!
Herbert
@casejxu heb je over die 50 euro geen extra importheffing oid moeten betalen? Dacht dat je dat boven de 22 euro moet.
casejxu
@Herbert jaa dat wel. 20 euro ofzo?
Herbert
@johndeere6230
Het werkt tot nu toe goed. Heb het al een paar maand op de giertank. Het was natuurlijk wel een kurkdroog zomer dus ben benieuwd of het komend voorjaar allemaal nog werkt.
johndeere6230
@Herbert

Aahh okee, valt niks tegen dan, ben ik ook benieuwd naar ja, kun je dan ook duidelijk zien of er een pijpje verstopt zit of niet?
+2
Herbert
@johndeere6230 de middelste paar wel. Als ik alles wil zien moet ik hem hoger hangen. Kan nu wel goed zien of de tank bijna leeg is en begint te sputteren zeg maar.
johndeere6230
@Herbert

En hoe doet de camera het van het voorjaar?
+1
Herbert
@johndeere6230 werkt nog prima😄
daan knol
Heb je goed zicht op de walsen met de camera? Hebben hier sinds een maand ook een wagen met walsen en bandje maar meer zicht op het bandje en de walsen is wel wenselijk
Herbert
@daan knol heb er niks meer aan veranderd. Grootste voordeel is dat je egaal kunt laden, een must voor zo'n afvoerbandje. Zie een stukje van de bovenste wals, als die gaat draaien tijdens het laden omdat je er gras tegenaan drukt weet ik ook dat de wagen bijna vol zit. Je kunt met het lossen wat beter anticiperen op bulten gras in de wagen. Ik kan zo goed zien wanneer de wals op het punt staat om een grote hoeveelheid gras op het bandje te gooien. Dan zet ik de bodemketting even stop. Zo voorkom ik 9 van de 10 keer dat de boel vol loopt.
daan knol
@Herbert ja dat klinkt wel ideaal, ben een blokkenwagen gewend en dan zie je een ‘bult’ aankomen bij de walsen maar bij de ladewagen niet en heb het bandje nu al een aantal keer leeggeplukt en dat ben ik wel zat 😅
Herbert
@daan knol ik kan de afvoerband wegklappen om eventueel te kuilen. Als tie verstopt zit klap ik hem gewoon naar beneden en rij een stukje naar voren.
daan knol
@Herbert oja ik doe de klep altijd op dan 😅

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Mengele. Ook staan er nu al 34 foto's van de Mengele LW. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
5
WEERGAVES
32
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE