Agridiscounter


Topics
0
Reacties
11
Volgers
0

Over mij

Leeftijd: onbekend
Laatst online: 7jr geleden

Agridiscounter.nl is dé voordeligste online agrarische leverancier voor de melkveehouderij. Het assortiment van Agridiscounter is met zorg samengesteld tussen ons eigen Farm Vitals huismerk en de beste A-merk kwaliteitsproducten die u nodig bent voor de Melkveehouderij met de beste prijs! Zo kunt u bij ons terecht voor bolussen, diergeneesmiddelen, huidverzorging, kalververzorging, klauwverzorging, uierverzorging, alles tegen (slepende) melkziekte maar uiteraard ook allerlei stalbenodigdheden als melkfilters, reinigingsmiddelen en stalhygiëne.

Naast ons brede assortiment met kwaliteitsproducten bieden onze verkoop-adviseurs ook advies via de Live-chat. Deze adviseurs hebben kennis van uw bedrijfsvoering en de producten om de producten en methoden in te zetten op uw melkvee- en/of jongveehouderij. Met deze combinatie bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bij besteding vanaf 100 euro bezorgen wij uw bestelling al volledig gratis! Uiteraard is er ook een mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel af te halen. Met ruim 4.000 artikelen op onze webshop wordt uw boerderij en veestapel managen nog makkelijker en voordeliger! Voordelig boeren begint bij Agridiscounter.nl!.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


Geen recente bijdrages van dit lid. De laatste keer dat Agridiscounter op Prikkebord aanwezig was is 7jr geleden.