Illustratie van: ursus

Nederland verdient miljarden aan export agrosector

De exportwaarde van de agrosector bedroeg in 2014 ruim 45 miljard euro. Dit is de export van alle landbouwbedrijven, de drank- en voedingsmiddelenindustrie en de agro-gerelateerde maakindustrie. Nederland verdiende bijna 29 miljard euro aan de export van deze sector.

Deel dit topic

Reacties

magerehein
Kan iemand die koekwaus die dit geschreven heeft eens duidelijk maken dat elke euro geïnvesteerde euro in een landbouw bedrijf 0,0 rendement heeft?
Freriks
Zeg je nu dat het zinloos is om de primaire landbouw te ondersteunen, dus geen toeslag- of betalingsrechten meer?
Of zit je je te ergeren aan het feit dat iedereen verdient aan de landbouw behalve een aantal boeren?
magerehein
Is geplaatst vanuit het oogpunt van de investerende boer.Verder is er nog nimmer een euro aan toeslag rechten niet in het bedrijf geïnvesteerd,dus kan je zelf in vullen hoeveel onzin daar al niet over geschreven is mbt tot het uit betalen ervan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's export en maakindustrie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN