Van der Weijden opnieuw tegen Melkveewet

De melkveewet is ondertussen gegroeid tot een tentakel met enorme testikels. Maar ook de CLM heeft geen pasklare oplossing:

Wouter van der Weijden, oprichter van CLM, heeft zich meet af aan een fel tegenstander van een regeling getoond die de groei van de Nederlandse zuivelsector niet zou binden aan de beschikbare grond daarvoor. Hij wil voorkomen dat het zowel ecologisch als economisch lastig gebleken spoor van de varkenshouderij ook gaat gelden voor de nu nog succesvolle Nederlandse melkveesector.

Politiek activist
Zijn acties hebben hem in een aantal boeren- en politieke kringen de naam van 'politiek activist' opgeleverd

Meer: foodlog.nl/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

jan 1
Denk dat rabo het dichtst bij de waarheid zit.Koeien gaan gewoon naar binnen omdat dat het meeste perspectief bied voor vrije wereldmarkt(grote aantallen te managen per man).Grond wordt zo schaars(zonder dierrechten) dat je er geen koe op laat schijten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grond , politiek , twitter , clm , melkveewet en veewet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0