Illustratie van: RiK H

Nieuwe poll: deel III 4 maart wintershow middenmeer noordholland

Zoals van de week beloofd nog een verhaaltje over de wintershow, waarover we helaas in de agenda in veeteelt en nieuwe oogst niets zien dat is jammmer; verder zien we wel robuustheid of bespiering dat wordt door elkaar gehusseld tegenwoordig door crv.wat zijn de favorieten in de ring jammer dat we niet eens een van de 7 nederlandse AAA analisten mee laten keuren daar maken veel boeren en spermaverkopers gebruik van het wordt overigens tijd dat Bill Weeks zn systeem eens geanalyseerd wordt en er cijfermatig wordt aangetoond welk gevolg deze selektiemethode heeft voor de gebruikers ervan je kunt niet blijven luchtfietsen immers!
Wat inspektie door CRV betreft vroeger waren er regio inspekteurs hier in ons gebied kroon, bax en dirk ijff nu krijg je als je hard roept de inspekteur, die je wilt er worden veelal teveel punten gegeven, die we later niet in de ring terug zien er ontstaan aparte circuits lijkt t wel waarbij fraaie thuisgemaakte fotoos een goede steun in de rug van de inspekteur vormen om dan de puntenkraan maar open te zetten. ik hoop dat bijvoorbeeld de in noord holland geboren fotograaf han hopman naar middenmeer komt als hij tijd heeft dat is positief han heeft echt wel gevoel voor historie en dat hebben de noordhollandse fokkers genoeg geschreven immers......ik had ook alger meekma kunnen schrijven(die deze week oa mooie fotoos van parijse vedettes maakte) of harrie van leeuwen, wiens filmverslagjes t erg goed doen de laatste tijd kortom hopelijk wordt t vele werk van de fokkers goed vastgelegd daarvoor doen ze het onder anderen uiteraard; ook reken ik op co scholten met zn camera ............

Deel dit topic

Reacties

Erco
Je bent ook wel echt een azijnpisser he? behalve over KI Samen dan....
noordhollander
Over KI Samen schreef ik eerder deze week al voor informatie daarover kun je t beste Jan Wagemaker Zwaagdijk bellen 0611380904 ook voor sperma van Repairman, over belangstelling heeft hij weinig te klagen deze week deze telg uit de Regancrest Dellia's......

Bij de weekendpost t blad van t osnabrucker herdbuch om jaloers op te worden als je ziet wat ze daar presteren qua afzet van fokvee, sperma en embryo's, de jaarlijkse zwartbontdagen etc......daarvan zou t bestuur van onze noordhollandse wintershow eens wat studie moeten maken wellicht zijn er in dat model interessante punten te vinden........

afgelopen week nam studieclub wouterswoude al een kijkje bij twee bedrijven van echteld in de weere en van eyk in twisk; van echteld zien we terug op de wintershow met naar we aannemen de betere exemplaren van eyk lijkt niet te komen met dieren.
noordhollander
Hieronder nogmaals mn verhaal:
cs-agrar
Zal maar ff copy doen, want is alweer veranderd..

"zoals van de week beloofd nog een verhaaltje over de wintershow, waarover we helaas in de agenda in veeteelt niets zien dat is jammmer; verder zien we wel robuustheid of bespiering dat wordt door elkaar gehusseld tegenwoordig door crv.wat zijn de favorieten in de ring jammer dat we niet eens een van de 7 nederlandse AAA analisten mee laten keuren daar maken veel boeren en spermaverkopers gebruik van het wordt overigens tijd dat Bill Weeks zn systeem eens geanalyseerd wordt en er cijfermatig wordt aangetoond welk gevolg deze selektiemethode heeft voor de gebruikers ervan je kunt niet blijven luchtfietsen immers!
Wat inspektie door CRV betreft vroeger waren er regio inspekteurs hier in ons gebied kroon, bax en dirk ijff nu krijg je als je hard roept de inspekteur, die je wilt er worden veelal teveel punten gegeven, die we later niet in de ring terug zien er ontstaan aparte circuits lijkt t wel waarbij fraaie thuisgemaakte fotoos een goede steun in de rug van de inspekteur vormen om dan de puntenkraan maar open te zetten. ik hoop dat bijvoorbeeld de in noord holland geboren fotograaf han hopman naar middenmeer komt als hij tijd heeft dat is positief han heeft echt wel gevoel voor historie en dat hebben de noordhollandse fokkers genoeg geschreven immers......ik had ook alger meekma kunnen schrijven(die deze week oa mooie fotoos van parijse vedettes maakte) of harrie van leeuwen, wiens filmverslagjes t erg goed doen de laatste tijd kortom hopelijk wordt t vele werk van de fokkers goed vastgelegd daarvoor doen ze het onder anderen uiteraard; ook reken ik op co scholten met zn camera ............"

Wat is de poll nu eigenlijk?
-5
noordhollander
Er zijn een aantal lezers die vinden dat co scholten strenger moet zijn op kwaliteit en sommige zaken zou moeten verwijderen daar ben ik zelf al langer mee bezig qua eigen verhaaltjes!!!
Het is nog geen woensdag wie maakt de volgende bijdrage over de wintershow???

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , fokkers , aaa en wintershow geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN