Vraagje aan EJB

EJB, jullie gaan binnenkort naar Noorderland vertrekken. Hierdoor zullen de ledengelden en de 5 euro van FC worden uitgekeerd. Dit kan met name voor oud FF leden forse fiscale gevolgen hebben, zeker in dit jaar waarin het er naar uitziet dat menigeen zwarte cijfers schrijft. Hebben jullie dit onderzocht?

Deel dit topic

Reacties

pieta
Had ie nou maar zo'n renteswap. Smiley.
+1
ejb
Dat FFdeel waar je het over hebt is al overgezet naar prive in de slechte rode jaren dus daarover hoef ik geen belasting meer te betalen.

verder heb ik dinsdag nog gesprek met ledenadviseur van RFC want ik had bij afmelding geen reden opgegeven en over de financiele afwikkeling van het lidmaatschap dus na dinsdag weet ik meer.

zal ook voor een deel de hypotheek extra aflossen uiteraard zonder dat ik een boete oploop maar uiteraard moet ik eerst het geld beuren.
+1
Cornelis
Heb je goed geregeld! Hoor het wel eens anders, succes!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's noorderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN