Wiegel terug in landelijke politiek, boeren blij?

Wiegel denkt aan terugkeer in politiek

Oud-VVD-leider Hans Wiegel denkt aan een terugkeer in de landelijke politiek. Hij zegt dat in een interview met Rik Felderhof, dat morgen op Nederland 1 wordt uitgezonden.

Premier
Wiegel ambieert dan vooral de functie van premier, zo liet hij de NCRV- presentator weten. Dat is een functie die de liberaal nog niet heeft bekleed.

Geen optie
In het interview praat hij openhartig over de tragische gebeurtenis van begin vorige maand. Toen kwam zijn vrouw bij een ongeluk om het leven. "Thuis zitten is geen optie", verklaart hij zijn mogelijke terugkeer naar Den Haag.

Ik plaats dit omdat hij "vroeger" tamelijk populair was onder boeren.

Maar moeten we daar blij mee zijn?
Ik wel, jullie?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
van Aartsen zal wel een dam opwerpen zo groot als de Afsluitdijk. Van artsen ambieert met al zijn ijdelheid namelijke ook het hoogste.
gtotep
Ja maar komende keer wordt er een verkiezing onder alle VVD leden gehouden wie lijsttrekker wordt, dat is besloten na de forse verliezen in 2002.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek en liberaal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN