Illustratie van: Fast Eddy

Beste co

hallo co heb je nog oud materiaal van de mkz in 2001 of bestond dit prikbord toen nog niet alvast bedankt 711

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Jammer genoeg krijg ik alleen de onderwerpen van de topics op het scherm, maar de reakties erachter niet. Heb je hier nog een handige tip voor, Co?
Onbekend
misschien heg je wat aan www.mkz.nl daar staat van alles op
Grasbaal
711,

In 2001 was het NieuwsGrazer forum zeer hot in de MKZ crisis en dit melkquotum prikbord werd hiervoor toen (nog) niet gebruikt, helaas hebben we geen archief van de ruim 15.000 NieuwsGrazer berichten in die tijd.In het MKZ museum in Kootwijkerbroek liggen nog wel wat uitgeprinte items.
Grasbaal
711,

Heb even verder gezocht en er blijkt nog (gedeelte) van het archief van die tijdbeschikbaar te zijn: [web.archive.org]

<a href="[web.archive.org] alt="mkz-nieuwsgrazer-forum-2001.JPG" src="[landbouw.paginablog.nl]; width="600" height="450" /></a>
Grasbaal
Het is net hoe druk het is bij archive.org, sommige onderwerpen zijn wel aanklikbaar en sommige weer niet. Inderdaad zijn er bij www.mkz.nl ook nog aardig wat hot items van die tijd terug te vinden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mkz en prikbord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN