Voetbad bij melkrobot

Wat is de beste plek voor een voetbad als je met een melkrobot melkt ?

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
We zetten 'm hier meestal bij de uitgang, tussen robot en klaphekjes. Als de bak niet te breed is zit ie mooi klem tussen het frame van de klaphekjes. 1 keer per 2 weken 1 dag en klaar is het weer. Bezoeken lopen nauwelijks terug. Wel eerst een paar keer "droog" geoefend. Gewoon de bak een paar dagen laten liggen. Wel ondertijd leeggooien en een emmer kalk erin anders is het een besmettingsbak. Dus beste plek lijkt mij de uitgang, koeien komen de robot nog makkelijk in en ze moeten eruit.......
Onbekend
Wij zeten het voetbad bij de uitgang in het selectie pad, alle koeien in de selectie en het werkt prima, nauwelijks minder bezoeken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkrobot en voetbad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN