Illustratie van: Favorit614

Topics

Is het niet mogelijk om de wat oudere topics waar toch nog op gereageerd wordt weer naar voren te halen. Kijk bv naar de topic boxbedekking daar wordt nog steeds op gereageerd.

Deel dit topic

Reacties

Onbekend
Wel leuk en aardig die topics bovenaan vastzetten maar nu klopt er niet veel meer van de aanduiding <i> nieuw </i> .
Onbekend
Waarom is hier geen PHPP forum (ofzo) van te maken?? Af en toe lees ik mee op www.veeteeltforum.nl Dat is veel overzichtelijker mijns inziens, het heeft een mooiere structuur met overzichtelijke indeling. Bovendien zijn de subfora handig om gericht te zoeken. Meer mensen die dat vinden?
Onbekend
Ik vind dat juist heel onoverzichtelijk.
Onbekend
Nee,vind dit juist eenvoudig overzichtelijk,neem dat beginoverzicht niet echt overzichtelijk welke topics er actief zijn en de manier van op elkaar reageren is hier veel handiger!
Beetje verschillende forumopbouw houden anders wordt het ook zo'n eenheidsworst
anonymous_821
Totaal niet mee eens , ik vind het daar erg rommelig
Overigens heb ik me al eerder negatief over een topic continu bovenaan zetten uitgelaten mede omdat de aanduiding "nieuw" niet meer klopte.
Nu is eindelijk de techniek blijkbaar zover dat het met één topic kan, en nu zet Co er 2 bovenaan. pfff

Ik begrijp best dat het soms een probleem is als een onderwerp dat lang in de belangstelling staat naar de volgende pagina verschuift
Maar het naar mijn smaakis het een kleinigheidom een dergelijke topic naar boven te halen zonder die daar vast te pinnen.

En verder komen hier tal van onderwerpen regelmatig terug, ik zie de noodzaak niet in
anonymous_1078
Jan,

Je wordt op je wenken bedient, ik heb een soortgelijk verzoek ook gehad voor de 2*22 dairymaster dus die doe ik ook weer even bovenaan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boxbedekking geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN