Vlog Agractie

Deel dit topic

Reacties

weurding
Vdejong
@weurding domme actie om niet in te schrijven voor een abonnement op Boerderij?
+2
weurding
@Vdejong wel goedkope actie, en besparen is helemaal in, maar jij mag het vertalen als je wel een abonnement hebt, neem aan dat je graag op de hoogte blijft?
+1
Erik1979..
@Vdejong iedereen die roept dat je je kosten omlaag moet brengen eruit gooien zet best wel zode aan de dijk. Boerderij heeft het zo vaak geschreven dat je hun advies dan toch moet opvolgen en een nutteloos abonnement moet opzeggen.
labella
@Vdejong hoe het kan weet ik niet maar ik kan de laatste maanden alles op boerderij.nl gratis lezen😃
Erik1979..
@labella dat is mooi gratis en ook nog voor niks 😂😂😂
+1
Erik1979..
Dat met of zonder Brussel!!! Exact dat! Laat ze toch kapot vallen. Bij jullie moet het zijn: Nederland eerst!!! En de melkveehouderij in bepaalde omvang is een gigantisch moter van de economie in Nederland. Die zou eigenlijk niet kapot mogen. (Al was het voor mij natuurlijk wel prettig 😉)
+1
HenkjanOtten
Dan moeten we zeker naar Brussel?
Adema gaat het niet regelen
+3
Erik1979..
@HenkjanOtten of niet naar Brussel. Gewoon deze 🖕🖕🖕 gebruiken. Nederland eerst. Je laat je toch niet op je kop zitten door veelal een stelletje corrupte veel te veel verdienende nutteloze halve dictators.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's agractie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN