Reddingsboei EU voor stikstofcrisis: ’Dit kan ons land van het slot halen’

"BRUSSEL - De verstikkende Europese natuurregels moeten op de schop. De Europese christendemocraten pleiten in hun manifest voor de Europese verkiezingen voor een herziening van Natura 2000. „Dit kan Nederland van het stikstofslot halen”, zegt CDA-lijsttrekker Tom Berendsen tegen De Telegraaf. „De huidige natuurdoelen zijn niet overal haalbaar.”
Bron: telegraaf.
archive.ph/ijadL/

Deel dit topic

Reacties

+22
Marco de 1ste
Ja dat is mooi bedacht, maar wie trekken er daadwerkelijk aan de touwtjes op de departementen. Dat zijn de beleidsambtenaren met een ecologische inslag. Ambtenaren die nauwe banden onderhouden met actieclubs en natuur organisaties. Een tweetjes doen met RIVM Arcadis Ecologische Autoriteit Wageningen en ga zo maar door. Die waren al mooi op weg met NPLG KRW ect zij gaan die weg echt niet verlaten.
Enige wat roet in het eten kan gooien is dat het geld op raakt. Maar dan grijpen ze wel naar de knoet van verboden en restricties wat er nog mag op je eigen grond.
Eerst moet de hogedrukspuit door de instituties.
+1
Weidezicht
@Marco de 1ste 10 duimpjes. Ons bestuur, landelijk, provinciaal, waterschappen, maar ook TBO's en allerlei burger clubjes zojn volledig geindoctrineerd door groen slinkse lui, die alleen geld van een ander uit kunnen geven.
+2
Theo61
@Marco de 1ste Verkiezingstijd. tijd van loze beloftes.
+2
Erik1979..
Er moet anti Europees gestemd worden. Er moet minder Europa komen. Dat is de enige weg richting een eeg. De EU gaat kapot als ze zo doorgaan. Beter is het in de zomer te beginnen met hervormen tot een eeg. Dat doet het minste pijn.
+1
overstekend wild
@Erik1979.. en die Von der Leyen moet ook weg.
+1
jan-cees
De sleutel van het Torentje opvissen uit de Hofvijver kan ook helpen.
Zoutstrooien op een baal stro kan ook helpen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natura 2000 , verkiezingen , telegraaf , nederland en natuurregels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0