Navalny zou zijn overleden.

Slecht nieuws voor Poetin-lovers.

Deel dit topic

Reacties

+5
labella
Iets verkeerds gegeten denk ik.....
+1
Koeien boertje
@labella cel met balkon gekregen
jordi 1455
@Koeien boertje Of er keek toevallig niemand.
ronald73
EDOO, leg uw standpunt eens uit, dit zou toch goed nieuws moeten zijn voor 'POETIN-lovers'?
EDOO
Wie nu nog gelooft in de goede bedoelingen van Poetin moet wel aan inlegkunde doen.
+5
Erik1979.
@EDOO ik geloof net zo min aan de goede bedoelingen van Poetin als aan Rutte Scholz Baerbock, habeck, de Groot, Paternotte, de jonge en nog veel meer westerse politici die landen momenteel slopen met alle mogelijke middelen die ze tot de beschikking hebben, al is een land binnen vallen wel de overtreffende trap.
+3
Realisme
@Erik1979. bij veel mensen is alles zwart/wit 🤷🏼‍♂️van mij mag Poetin morgen neervallen maar helaas zijn er in de westerse wereld ook wel een paar die ik niet zal missen
+2
Erik1979.
@Realisme dat helpt niemand verder. Komt er gewoon een andere corrupte klootzak. Pas als de bevolking echt opstaat kan er wat veranderen. Uiteindelijk is het de macht van de meerderheid.
+2
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
Uiteindelijk is het de macht van de meerderheid.

Als er gekozen kan worden tussen twee mogelijkheden is een meerderheid mogelijk. Als er gekozen moet worden tussen drie of meer mogelijkheden zal een meerderheid moeilijk te krijgen zijn. Dan is consensus noodzakelijk.
+2
cs-agrar
Als Rutte je vervelend vindt stuurt hij je naar de wc...
+2
Erik1979.
Ik denk dat die kerel gewoon vermoord is voor politiek gewin. Dat is tegenwoordig normaal 😢
+1
Erik1979..
@Erik1979. Zo doen ze dat momenteel hier. Regering maakt er een puinhoop van. Oppositie gaat in de peilingen sky high. Proberen de oppositie te verbieden maar dat lukt natuurlijk niet vanwege wetgeving en zo. Dan gaan ze er maar tegen demonstreren. Ik vind het beangstigend hoe groot dit opgezet wordt. Met leugens en propaganda de oppositie klein krijgen inplaats van met open debatten overeenstemming te krijgen voor een goede samenleving. Maar van een samenleving is al lang geen sprake meer. Het is keihard tegen elkaar.

(klik om te vergroten)

arie.j
@Erik1979.. Er zijn toch ook in Duitsland vanzelf weer een keer nieuwe verkiezingen?
+2
Erik1979.
@arie.j daar heb je volledig gelijk in. En het gaat wel weer draaien. Maar het is zo jammer. Duitsland is een geweldig land. Maar er zijn er veel te veel compleet van het padje af. Mooiste voorbeeld is onze Mannschaft. Inplaats dat ze Duitsland trots maken na een berg ellende gaan ze op de foto met de hand voor de mond en vallen door mentaliteit direct uit. Hadden ze een statement willen maken dan win alles en zoen elkaar voor het gezicht van een Sjeik als homo bij de beker uitreiking.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Erik1979..:
Proberen de oppositie te verbieden maar dat lukt natuurlijk niet

zie trump
+3
jordi 1455
@Erik1979. Het kan ook dat de vergiftiging hem op de lange termijn fataal is geworden omdat hij geen goede zorg kreeg. Overigens hebben de politieke standpunten van hem veel overeenkomsten met die van de pvv. De reactie op de dood van Navalny door vele westerse leiders is hypocriet omdat ze Assange laten wegrotten in een Britse cel voor de zonde dat hij klokkenluiders een platform biedt om de vuile was buiten te hangen.
+1
Erik1979..
Ik vind het verschrikkelijk dat deze man waarschijnlijk vermoord is vanwege politieke ideeën. Wat ik nog erger vind is dat ik nu het gevoel krijg dat de media en de Nederlandse politici dit erger vinden dan de politieke moord op Pim Fortuyn. De Kennedy's zijn ook vermoord waarschijnlijk door hulp van de cia. Maar dat is al lang geleden. Bij Pim weet ik het nog precies. Dit zijn allemaal krokodillen tranen bij de linkse hufters. Voor de Russen die in hem geloofden is dit natuurlijk verschrikkelijk, voor hen wel.
+1
weurding
@Erik1979.. dat zie je in het dagelijks leven en ook op social media wel meer, mensen die "het" zien en zeker ook door hebben worden op verschillende manieren het zwijgen opgelegd
+1
Vdejong
@weurding
Quote:
ook op social media wel meer
kan ik je alles over vertellen
+4
pieta
Quote Reactie van @Vdejong:
kan ik je alles over vertellen

Kun je niet, dat wordt toch verwijderd. 😁
Vdejong
@pieta klopt. Gisteren maar drie.
Hans van Bergen
@Erik1979.. Laat mooi zien wat voorn lafbek Poetin is. Zijn totaal kanslose tegenstander vermoorden in de gevangenis. Van de andere kant laat hij, gemiddeld 500 van zijn jonge soldaten vermoorden weer iedere dag.
Erik1979.
@Hans van Bergen
-DhNi9Iuyd_4 van Anthony Lee van de lsv.
Erik1979.
@Hans van Bergen bij ons loopt de regering rond in demonstraties waarin opgeroepen wordt om het zelfde te doen.
Hans van Bergen
@Erik1979. Gaan wij ook een ander land binnenvallen?
Erik1979.
@Hans van Bergen ik praat Poetin niet goed. Maar ook de hoop Scheffer niet met de kernwapen leugens.
Erik1979.
@Hans van Bergen Poetin is volgens de Russische mening Oekraïne binnen gevallen wegens navo lidmaatschap en onderdrukking van de Russische bevolking. De Navo is Irak binnen gevallen wegens kernwapens. Eerste is een ware smoes tweede was een leugen en daarvoor zitten nog steeds journalisten vast die het bewijs geleverd hebben.
Erik1979.
@Erik1979. Gewoon de vraag. Waarom is de ene oorlog minder erg als de andere. Ik persoonlijk vind het allemaal verschrikkelijk.
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
Waarom is de ene oorlog minder erg als de andere. Ik persoonlijk vind het allemaal verschrikkelijk.

Omdat de ene oorlog een ander doel heeft dan de andere.
+2
weurding
@Bennie Stevelink los van het doel dat er overal onschuldige slachtoffers vallen is even erg
+1
Bennie Stevelink
@weurding
Quote:
los van het doel dat er overal onschuldige slachtoffers vallen is even erg

Het niet voeren van een oorlog kan soms tot een situatie leiden die op de lange termijn meer slachtoffers eist.
Er zijn op dit moment naar schatting al meer dan 100.000 mensen in Oekraïne omgekomen.
Van 1945 tot eind jaren vijftig heeft in Oekraïne een partizanen strijd gewoed tegen de Russische bezetting waarbij 600.000 mensen zijn omgekomen. Op dit moment is er in door Rusland bezet gebied ook al een partizanen strijd aan de gang.
Als heel Oekraïne door Rusland bezet zou worden hoeveel mensen worden dan uit de weg geruimd? Hoeveel worden er gedeporteerd? Hoeveel kinderen worden ontvoert en komen in heropvoedingskampen? Hoeveel doden vallen er bij partizanen strijd van burgers die zich hiertegen verzetten?
Erik1979..
@Bennie Stevelink jou verhalen zijn altijd geweldig. Maar feiten zijn altijd anders. De meest waarschijnlijke cijfers zijn meer als 500.000 jonge mensen die als soldaat zijn vermoord. En ongeveer 25% van de Oekraïense bevolking heeft het land verlaten. Of dit klopt weet men niet maar uit meerdere bronnen komen dit soort cijfers naar boven. Land is in 2 jaar tijd volledig geruïneerd.
+3
weurding
@Bennie Stevelink quote

Het niet voeren van een oorlog kan soms tot een situatie leiden die op de lange termijn meer slachtoffers eist

het zgn. Geoorloofd decimeren van de boerenstand en de daaruit voortvloeiende hongersnood, kortom WEF genaamd
Vdejong
+1
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
Het niet voeren van een oorlog kan soms tot een situatie leiden die op de lange termijn meer slachtoffers eisthet zgn. Geoorloofd decimeren van de boerenstand en de daaruit voortvloeiende hongersnood, kortom WEF genaamd

Jij hebt al slachtoffers van die hongersnood gezien?
Overigens kan ik nu wel wat begrijpen dat een gedeelte van de boeren(hier wellicht een Ex) niet serieus genomen word.
Wanneer ze zulke waanzin uitkauwen........
In Oekraine heb je de Holodom gehad, uitgevoerd door de Russen onder Stalin
Dat was wel een gruwelijke moord van van miljoenen boeren gepaard met hongersnood
Lees nl.wikipedia.org/wiki/Holodomor/…=
Maar wie met zoiets de afname van de boeren in Nederland na Wo2 gaat vergelijken
Daar is de bovenkamer toch wat op hol geslagen
+1
weurding
@arie.j die komen nog, voorbeelden hebben zich al es voorgedaan in Zimbabwe , mugabe meende ook zonder te kunnen, even doordenken in je bovenkamer wa
Ps, je bent weer helemaal de oude hè,
Mensen zijn gehersenspoeld, niet goed in de bovenkamer, mankerende,hebben allergieën opgelopen, maken zichzelf te schande en verder vast nog wat vergeten, complimenteus als vanouds🙏
+1
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
Poetin is volgens de Russische mening Oekraïne binnen gevallen wegens navo lidmaatschap en onderdrukking van de Russische bevolking

Volgens Poetin zelf niet. Poetin zelf erkent dat hij Oekraïne is binnengevallen omdat hij vindt dat Oekraïne niet hoort te bestaan en het grondgebied onderdeel van Rusland moet zijn.
Erik1979.
@Bennie Stevelink in jou verhalen ja, in werkelijkheid zijn er meerdere vredes besprekingen geweest op basis van die problemen.
Bennie Stevelink
@Erik1979.
Quote:
in werkelijkheid zijn er meerdere vredes besprekingen geweest op basis van die problemen.

Er zijn besprekingen geweest over gedeeltelijke capitulatie die onaanvaardbaar was.
Heel zuid Oekraïne moest worden overgedragen aan Rusland zodat het deel van Oekraïne wat nog overbleef geen verbinding meer met de Zwarte zee zou hebben. Het deel van Oekraïne wat nog overbleef moest gedemilitariseerd worden en mocht geen lid van de NAVO worden.

Na het tekenen van dit “vredesakkoord” zou Rusland direct aan Moldavië grenzen waar Rusland al militairen heeft. Rusland kan dan direct doorstoten naar Moldavië. Een paar jaar later, wanneer Oekraïne vrijwel geen leger meer heeft, bedenkt Poetin iets waarmee Oekraïne of het Westen zich niet aan het “vredesakkoord” heeft gehouden. Daardoor voelde hij zich zodanig bedreigd dat hij zich genoodzaakt zag de rest van Oekraïne in te nemen.
+1
Achso
@Bennie Stevelink volgens jou. Wat Russen denken en vinden, dat weet je helemaal niet, want dat mag niet uitgezonden worden
+1
verse koe
@Erik1979. Correctie, Rusland is Oekraïne binnen gevallen omdat de Russische leider Oekraïne niet als land ziet maar als onderdeel van Rusland. US en UK zijn Irak binnen gevallen als gevolg van de invasie van Koeweit door Irak In de eerste golf oorlog en op verdenking van inzet en productie van chemische wapens mbt tweede golf oorlog.
Erik1979..
@verse koe Klopt chemische wapens waren het. Dat was de grote leugen. Dat van Koeweit schijnt ook een ander verhaal bij te zitten maar kan ook gelogen zijn. Feit blijft dat de Navo Irak binnengevallen is op basis van bewezen leugens.
Erik1979..
@verse koe de reden die Poetin opgeeft waarom hij binnengevallen is is dat hij Oekraïne als buffer staat wil houden wat afgesproken was en dat hij zegt dat de Russische bevolking in Oekraïne onderdrukt werden en dat er tussen 2014 en de inval iets van 14.000 Russen vermoord waren door de Oekraïense regering, of het waar is weet ik natuurlijk niet. Maar het feit blijft dat Poetin dit als reden opgeeft en dat Poetin meerdere malen tot overeenkomst wilde komen maar dat het westen dat niet wil. Nogmaals ik praat Poetin niet goed, is gewoon verschrikkelijk wat er gebeurt. Maar moeten in ieder geval de feiten die we weten niet veranderen.
jordi 1455
Quote Reactie van @verse koe:
Correctie, Rusland is Oekraïne binnen gevallen omdat de Russische leider Oekraïne niet als land ziet maar als onderdeel van Rusland. US en UK zijn Irak binnen gevallen als gevolg van de invasie van Koeweit door Irak In de eerste golf oorlog en op verdenking van inzet en productie van chemische wapens mbt tweede golf oorlog.

De Amerikanen en Britten hadden helemaal geen problemen met Saddam Hoessein en zijn chemische wapens in de jaren 80, totdat hij besloot om Koeweit binnen te vallen. Saddam kon op veel steun van de Amerikanen en Britten rekenen tijdens de Irak-Iran-oorlog, ondanks dat Saddam de oorlog startten en dat de Britten en Amerikanen wisten dat ze Saddam hielpen met het plegen van gifgasaanvallen.
Sterker nog ze gaven Saddam wapens en hielpen hem met de ontwikkeling van zware wapens. Maar ja de Britten en de Amerikanen zagen de Mullahs in Iran ook als vijanden omdat die een grote rol speelde bij de val van de pro-westerse Sjah.

en.wikipedia.org/wiki/…
en.wikipedia.org/wiki/…

Overigens zou het mij niet verbazen als poetin een oorlog tegen China was gestart in plaats van Oekraine dan hadden we waarschijnlijk wapens naar Rusland gestuurd.
weurding
@jordi 1455 dat lijkt me raar, we zijn al veel afhankelijker van China dan we denken
+1
jordi 1455
@weurding Zowel Europa als Amerika willen voorkomen dat China de dominante wereldmacht wordt en dat is terecht, gezien hun financiele middelen en productiecappaciteit van China, al zijn er signalen dat de Chinese economie begint te haperen. Als je China wilt verzwakken moet je Rusland met zijn gronstoffen niet dichter bij China drijven, dit is wel een effect. De Amerikanen proberen China doormiddel van sancties China onder druk te zetten om geen zaken met Rusland te doen, maar het effect wordt kleiner omdat China steeds minder transacties in dollars doet en meer in Yuan. Het zit er naar uit dat de wereld multipolair wordt met aan de ene zijde het westen waar de VS de grootste is en aan de andere zijde Brics waarvan China de grootste is.
hip
@Hans van Bergen Verdiep je eerst eens in Navalny. Wat hij zegt, hoe hij denkt, wat en wie zijn contacten zijn , wie hem van fondsen voorziet, en hoe groot zijn politieke macht werkelijk was. En wat is het belang van Poetin om hem op dit moment om te brengen, dan is hij werkelijk zo achterlijk zoals jij stelt.
Erik1979.
@hip als ze Teerd de groot een kopje kleiner maken of habeck dan zal ik het ook afkeuren al slopen ze Nederland/Duitsland. De bevolking kiest een volksvertegenwoordiger, kunnen we niet mogen maar dat is totaal niet relevant. Die maak je klein met argumenten. Die leg je niet om zoals extreem links dat afgelopen tijd gedaan heeft.
+5
arie.j
Als je weet dat ieder die hem wil herdenken meteen word opgesloten, er een streng demonstratieverbod is.
En elke vorm van kritiek een strafbaar feit .
En zelfs de familie hem nu nog niet mag zien
Die kan niet anders dan concluderen dat Rusland momenteel een gewetenloze dictatuur is.
Erik1979.
@arie.j is ook verschrikkelijk. Ik heb beelden gezien van de demonstraties en gevangen neming. Ik vond de manier waar ze hier met de wappies omgingen er erger uitzien. Misschien hebben jullie beelden waar er honden op de demonstranten losgelaten werden, waar een waterkanon een vluchtende vrouw tegen de muur spoot. Die zullen er ook zijn. Graag delen. Onrecht moet openbaar.
Hans van Bergen
@Erik1979. ja das bijna hetzelfde inderdaad als gearresteerd worden en naar Siberie gestuurd worden voor 20 jaar wegens deelnemen aan demo. ik zal het ff uitleggen. Dictatoriale regiems eindigen ALTIJD in oorlog. En die oorlogen worden ALTIJD WEER verloren omdat dictatoriale regiems zwak zijn. In Eritria heb je het ook kennelijk want je hoort er nooit niks van. Zonder de haagse axies vant weekend zouden we geenens weet hebben van de problemen daaro en die zijn gigantisch. Waarom wil Klaus Swab dit?? Of is Swab zijn invloed alleen in ons buurtje?
Erik1979..
@Hans van Bergen ik kijk altijd liever naar de misstanden bij ons in de buurt en van onze regering. Die van andere heb ik en wij allemaal geen invloed op. En de misstanden van onze regeringen zijn al gigantische.
+2
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j is ook verschrikkelijk. Ik heb beelden gezien van de demonstraties en gevangen neming. Ik vond de manier waar ze hier met de wappies omgingen er erger uitzien. Misschien hebben jullie beelden waar er honden op de demonstranten losgelaten werden, waar een waterkanon een vluchtende vrouw tegen de muur spoot. Die zullen er ook zijn. Graag delen. Onrecht moet openba

Gedraag je een beetje normaal, je bent toch niet mankerende?
Of er te hard werd opgetreden weet ik niet, demonstranten gaan ook wel eens héél ver.
Maar wanneer dergelijke protesten in het Rusland van nu zouden zijn, dan werd alles neergeschoten, en niet met losse flodders.
En er was zelfs geen fractie van zoiets als hier toegelaten zonder doden en langdurige gevangnisstraf
Erik1979.
@arie.j ik heb geen films gezien waar ze in Rusland neer geschoten zijn. Dus graag filmpjes daarvan. In Nederland heb ik het gezien. Dus laat even zien wat daar gebeurt. Tegenwoordig gaat alles zeer snel over x en telegram. Dus wat daar gebeurt is openbaar. Net als wat er gebeurt is met die gek die op een boer schoot en die vrouw die tegen de muur aan kwam etc. Alles openbaar en niet te ontkennen.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j ik heb geen films gezien waar ze in Rusland neer geschoten zijn. Dus graag filmpjes daarvan. In Nederland heb ik het gezien. Dus laat even zien wat daar gebeurt. Tegenwoordig gaat alles zeer snel over x en telegram. Dus wat daar gebeurt is openbaar. Net als wat er gebeurt is met die gek die op een boer schoot en die vrouw die tegen de muur aan kwam etc. Alles openbaar en niet te ontkennen.

Ze krijgen daar de kans niet en durven niet. Juist om dat ze wel kunnen raden wat er gebeurt
Zit nou maar niet te kletsen tegen beter weten. Daarmee maak je jezelf alleen maar tot schande
Of ga je Hitler ook goed gaan praten, toen waren er immers ook geen demonstraties van minderheden of joden?
Waar gaat iemand hier weken de cel in? Enkel omdat hij een spandoek omhoog hield?
Ze worden in Rusland zoveel mogelijk misleid met desinformatie en verbod op vrij informatie
En de rest gaat keihard de knoet over.
Demonstranten moeten daar kiezen tussen het leger in, of 15 jaar gevangenis.
En dat wilde je met hier vergelijken?????
rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/…
Erik1979..
@arie.j even over de joodse raad lezen. In Denemarken hadden ze snel de joden het land uit gebracht. Maar goed dat is een ander thema.
Erik1979..
@arie.j Michael Ballweg is een wappie. Heeft heel lang in de bak gezeten in Duitsland terwijl hij geen strafbare dingen gedaan had. Alleen uitgesproken tegen de coronamaatregelen. Dit is bewezen. Feullmich zit nu in de bak omdat hij donaties gekregen heeft en nu beweren er dat hij die voor eigen gebruik heeft genomen. Even voor de duidelijkheid, niet diegene die de donaties gedaan hebben klagen er over, de overheid gebruikt het als smoes om hem gevangen te zetten. Iedereen moet toch zelf weten waar die zijn geld aan uit geeft. Ik heb pas voor mijn doen een flinke fooi gegeven na het eten. Bediening was super en super lekker gegeten met 5 kinderen, is altijd lastig met zoveel kinderen, nu zouden ze die ook aanklagen? Volgens mij kijk je weg bij de westerse misstanden. Niet dat ik een extreem regiem dan goed wil praten. Nogmaals, verschrikkelijk dat er mensen vast gezet worden en vermoord wegens meningen. Dat geld voor mij in ieder land geen enkele uitgezonderd.
Erik1979..
@arie.j btw Arie ik vraag om de beelden uit Rusland te delen. Waarom weer zo'n links moraal vingertje naar mij? Slaat weer nergens op.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j btw Arie ik vraag om de beelden uit Rusland te delen. Waarom weer zo'n links moraal vingertje naar mij? Slaat weer nergens op.

Nee, doe maar net doen of je nooit vernomen heb dat Rusland een politiestaat is
En er beslist geen vrij nieuwsgaring is.
En dan ben ik links???????????????
Vdejong
@arie.j
Quote:
Alle onafhankelijke nieuwsmedia zijn verbannen in Rusland. De mediaplatformen die nog wel bestaan zijn streng gecensureerd.
wil men in Nederland niet hetzelfde?
+1
Erik1979..
@Vdejong als je kijkt wat er op sociaal media eraf geknikkerd wordt dan is er geen vrijheid van meningsuiting meer. Nu er op X weer een beetje mag zitten die linkse allemaal te huilen. Triest zooitje die linkse deugkneuzen. Te stom om hun eigen dom heid te beseffen.
Vdejong
@Erik1979..
Quote:
als je kijkt wat er op sociaal media eraf geknikkerd wordt dan is er geen vrijheid van meningsuiting meer
idd alhoewel ik geen ervaring met andere sociale media heb
Erik1979..
@Vdejong kan je X aanraden. Heb je veel deskundigen die hun mening schrijven en een open discussie. Telegram is vaak heel beperkt en extreem èèn richting uit. You tube is niets, als het spannend wordt dan wijken ze allemaal uit naar andere platforms. Dan zenden ze even een paar minuten uit met een link naar het hele verhaal. Facebook is helemaal verschrikkelijk, zelfs mijn vader wordt beperkt 😂😂😂
Vdejong
@Erik1979.. vind dat ik nu al veel te veel schermtijd heb. Dit forum heeft tenminste soms nog iets dat landbouw gerelateerd is
Erik1979..
@Vdejong over co2 en klimaat hoor je hier helemaal niets. Dat is wel een belangrijke factor voor de landbouw.
Vdejong
@Erik1979..
Quote:
over co2 en klimaat hoor je hier helemaal niets

Hoeft toch ook niet, planten hebben CO2 nodig en klimaat is van alle tijden
Erik1979..
@Vdejong ja, maar als wetenschappers het onderbouwen en met feiten komen vind ik dat interessant.
Vdejong
@Erik1979.. wetenschap die oplossingen heeft voor problemen waarvan men denkt dat ze er zijn
Erik1979..
@Vdejong ik volg een Belgische wetenschapper die regelmatig de ijs niveaus op twitter zet van de polen. Vinden ze niet leuk 😂
+1
Vdejong
@Vdejong er is een oplossing voor alle problemen, waarmee ik waarschijnlijk velen tegen de schenen schop. Een 1 kind beleid.
Erik1979..
@Vdejong waarom? Is er een probleem? Dat is de belangrijkste vraag? Volgens mij is het enige probleem dat we hebben dat mensen het niet accepteren dat iedereen anders is. Als mensen elkaar verdragen dan is er ruim voldoende aanwezig om iedereen te voorzien van de nodige middelen. Het westen laat zien dat als landen welvarender worden dat ze minder kinderen krijgen en daardoor de bevolking krimpt. Om het probleem dat we nu nog niet hebben maar misschien kan komen is te zorgen dat onze energie niet naar bommen en granaten gaan maar naar een betere verdeling van het voedsel. Als ze het geld van de corona prik geïnvesteerd hadden in voedsel gingen er geen 100.000 mensen per dag dood. Gewoon andere prioriteiten stellen. Maar dat is mijn mening en ik ben er maar 1 van de miljarden.
+1
Vdejong
@Erik1979..
Quote:
Is er een probleem?

Overbevolking in Nederland is er 1. Volgens sommigen moet de veehouderij verdwijnen zodat er plaats gemaakt wordt voor nog meer mensen.
+1
Erik1979..
@Vdejong in Nederland is er geen overbevolking vind ik. Er zijn steden die groter zijn als Nederland. Ik vind dat ze in de jaren 80 de fout hebben gemaakt door massaal grond uit te kopen maar de dieren niet uit te kopen. Overheid heeft naar mijn mening daar een gigantische blunder gemaakt. Daarbij hoef je alleen de immigratie stop te zetten en de Nederlandse bevolking krimpt.
+1
George
@Erik1979.. Kun jij jezelf duimpjes geven?
+1
George
Ach nu heb ik het gezien je hebt Erik1979punt en je hebt Erik1979puntpunt
Erik1979..
@George goed hè 😂😂😂 2 telefoons. Eentje begeeft het bijna. Mijn dochter is al een nieuwe uit aan het zoeken en dan krijg ik de oude. Dan is die oude weg. Iemand anders had die voor mij gemaakt en wij zijn codes kwijt. Maar zo krijg ik lekker veel duimpjes 💪
George
@Erik1979.. Tja als je ze van waarde vind dan vind ik het prima.
Erik1979..
@George heeft heel veel waarde 😂😂😂 het leest gewoon lastig zonder account. Ik was benieuwd hoe snel iemand het door had.
verse koe
@Vdejong ten eerste ben jezelf al een overtreder van de door jou geopperde policy. Ten tweede zal het door jou geopperde beleid een forse/ halvering van de veehouderij/landbouw opleveren.
Hiermee schaar jij jezelf bij de linkse treehuggers. Heb je al een potje super lijm gekocht? Want binnenkort zal ook jij jezelf ergens aan vast willen plakken 😄😄
Vdejong
@verse koe
Quote:
eerste ben jezelf al een overtreder van de door jou geopperde policy

Weet ik. Maar dit speelde 21 jaar geleden minder anders hadden we ons waarschijnlijk beperkt tot 1 kind
Albert Altena
@Vdejong Daar zit wel het probleem.
Teveel mensen op aard en het zal nog veel erger worden.
+1
Erik1979.
@Albert Altena dat vinden al die extreem linkse. Is extreem links daarom zo voor oorlog?
+1
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
idd alhoewel ik geen ervaring met andere sociale media heb

Lachwekkend zo'n reactie
Ben je nu werkelijk zo ver weg dat je niet weet dat in Rusland het de regering dat is sencuur oplegt?
En dan niet met schrappen van een reactie, maar met de letterlijke knoet.
Maar op een discussie platvorm hier het een willekeurige beheerder is?
Die onnodige wildgroei (in zijn ogen) wil voorkomen, mede omdat serieuse mensen dan wegblijven
Erik1979..
@arie.j ben je echt zo naïef dat afgelopen jaren in het westen ook een gruwelijke censuur toegepast wordt. En dat sinds Elon Musk twitter nu X over genomen heeft weer wat meer vrijheid ontstaan is. Over prikkebord maak ik mij niet zo druk. Ik vind het prettig om meningen van collega's te horen omdat dat leerzaam is. Als ik echt iets kwijt wil dan gaat het op X en blijft het voor de eeuwigheid.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j ben je echt zo naïef dat afgelopen jaren in het westen ook een gruwelijke censuur toegepast wordt. En dat sinds Elon Musk twitter nu X over genomen heeft weer wat meer vrijheid ontstaan is. Over prikkebord maak ik mij niet zo druk. Ik vind het prettig om meningen van collega's te horen omdat dat leerzaam is. Als ik echt iets kwijt wil dan gaat het op X en blijft het voor de eeuwigheid.

Jij bent zo nu en dan bewust niet eerlijk, en verdraait de waarheid .
Niet alleen hier maar ook als het over Rusland gaat.
Musk is een gekke vogel die Twitter om zeep helpt, dat is jammer
En verder had de regering van de VS niets met Twitter van doen, in tegendeel de onenigheid kwam soms voor de rechter
je reactie is dus onzin.
Erik1979.
@arie.j Twitter om zeep helpt,😂😂😂 extreem links vertrekt en je hebt veel mooiere discussies. Wat moet je met een schreeuw lelijk van een schimmel penninck of zulke klootzakken die alleen mensen uitschelden. Brengt niemand wat. Ik denk dat X groter is als ooit te voren.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j Twitter om zeep helpt, extreem links vertrekt en je hebt veel mooiere discussies. Wat moet je met een schreeuw lelijk van een schimmel penninck of zulke klootzakken die alleen mensen uitschelden. Brengt niemand wat. Ik denk dat X groter is als ooit te voren.

Liever hou ik me liever zoveel mogelijk de werkelijkheid en de waarheid
Beurswaarde is sinds de overname van Twitter door Musk met meer dan 70% gedaald
dutchitchannel.nl/news/417861/…
En de Beurswaakhond slaat ook alarm om zijn gekkigheid
bnr.nl/nieuws/technologie/…
Erik1979..
@arie.j hij had de gehele afdeling eruit geknikkerd die teveel samenwerkte met de regering van Biden. Daarna heeft hij mensen terug geselecteerd. Toen hij de zaken op de rit had heeft hij er meer afstand van genomen. Je moet niet alles geloven wat extreem links je wijs maakt.
Erik1979.
@arie.j btw er zijn over de corona tijd meerdere wob documenten waar bewezen is dat ze samen werkten. Dus niet kwatsen feiten zijn feiten.
pieta
Quote Reactie van @arie.j:
Musk is een gekke vogel die Twitter om zeep help

Dat is dan wel weer lollig dat juist een vogel Twitter om zeep helpt. 😁
Erik1979..
@pieta de rijkste man in de wereld die menig bedrijf opbouwt tot een gigantisch succes zou zo stom zijn om een bedrijf af te breken. Mensen die dat denken...... Geen woorden voor....
pieta
@Erik1979.. Ook die mensen kunnen een hobby hebben. Hij ontsloeg toch ook een hele afdeling die vervolgens weer terug moesten komen.
Ik lees wel eens iets op X en voorheen op twitter maar jezus wat een diarree daar zeg.
+1
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
Dat is dan wel weer lollig dat juist een vogel Twitter om zeep helpt.

Je hebt gewone vogels en roofvogels😉
Vdejong
@arie.j
Quote:
serieuse mensen dan wegblijven
we kunnen jou dus betitelen als niet serieus?
Quote:
Die onnodige wildgroei (in zijn ogen) wil voorkomen
doet hij dat met een onderwerp waarin sommigen anderen voor rotte vis uitmaken
arie.j
Quote Reactie van @Vdejong:
we kunnen jou dus betitelen als niet serieus?Quote:Die onnodige wildgroei (in zijn ogen) wil voorkomendoet hij dat met een onderwerp waarin sommigen anderen voor rotte vis uitmaken

Man hou op,hoe kan ik nu van een verwijderde reactie weten wat er gestaan zou hebben?
Het is alleen op den duur vervelend om elke keer je commentaar erop te lezen.
Behalve dat andere prikkers niet weten waar het over gaat , kunnen ze er ook totaal niets mee
Stuur je grieven liever richting de beheerder.
Erik1979.
@duitser volledig mee eens wat die zegt. Natuurlijk moeten mensen hem kunnen herdenken. Ik weet nog precies waar ik was.... Melkstal 🙈 Rammstein hard aan, toen kwam mijn vader. Pim was vermoord 😢
Limburgs boertje
Zyklon B werkt effectief en snel
+1
verse koe
@Limburgs boertje kijk @Grasbaal dit is dus een ongepaste reactie!
Vdejong
@verse koe grasbaal kan van de ene persoon meer verdragen dan van de andere?
matt
@Vdejong van mij verwijderd die ook wel eens wat.
+1
arie.j
Quote Reactie van @matt:
Vdejong van mij verwijderd die ook wel eens wat.

Zal het aantal reacties van je maar niet tellen
Maar je hebt blijkbaar heimwee
En een prikbordkun je ook zelf beginnen als het je hier niet meer zint
En dan mag je zelf weten wie je toelaat, en wat je schrapt
matt
@arie.j verkeerde gequote arie?
arie.j
Quote Reactie van @matt:
@arie.j verkeerde gequote arie?

misschien, maar het was dan een indirecte aan Vde jong
matt
@arie.j je reageerde op mij,kijk maar terug.
verse koe
@Vdejong zal wel zijn, maar die is buiten proportie
Grasbaal
Het zet wel een beweging op gang, ben benieuwd hoe dit verder gaat:

Er blijven mensen toestromen om een laatste groet te brengen aan het graf van de overleden Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) in Moskou.

Beelden tonen hoe de rij wachtenden zondag een uur voor sluitingstijd van de Borisov-begraafplaats meer dan 500 meter lang was. Het graf zelf is niet meer zichtbaar door de enorme berg bloemen die er op is gelegd.

Op beelden van de lange rij wachtenden is te zien dat passerende wagens toeteren en bestuurders zwaaien naar de rouwenden. Er is bijna geen politie te zien en alle hekken zijn intussen verwijderd.

Video: tubantia.nl/buitenland/…


+1
Erik1979..
@Grasbaal er stond maar 2% achter die kerel en blijkt corrupt te zijn en niet bepaald een nette kerel. Beetje net als Poetin. Als zo iemand aan de macht zou komen was Poetin weg maar is het net zo min goed. Lichaam is vrij gegeven en blijkt een natuurlijke dood gestorven te zijn voor wat het waard is, Oekraïense inlichtingen dienst. Of het waar is is natuurlijk ook maar de vraag. Dit is een beetje van de vijand van de vijand is mijn vriend. Ik betreur de dood omdat ik iedere dode betreur maar de propaganda van het westen is echt weer om te brullen 😂😂😂
Achso
@Erik1979.. was een pure nationalist en racist. Mag je niet zeggen want stond onder US bescherming. Die hebben hem al eens naar Harvard voor een cursusje. Wat toch een kolder overal
achterhoeker2
@Achso Jij en die halve Duitser, moeten eens leren strategisch te denken.
Als jullie perse tegen het westen cq Verenigde Staten willen zijn en elk nieuwsbericht uitleggen als een complot, is het misschien toch verstandig om voor jezelf de lange termijn proberen te zien.
Is het het niet veel verstandiger om voor het sterke vrije westen te kiezen?
Doe het dan niet om jullie (afwezige) rechtvaardigheidsgevoel maar puur eigenbelang.
Want met navalny weg zetten als een charlatan,
maak je niet alleen jezelf belachelijk maar doe je die man ook onrecht aan.
Achso
@achterhoeker2 leren strategisch denken?? We moeten het ‚Westen‘ verbeteren, niet de anderen afkraken. Dat is pas een strategie
+1
arie.j
Quote Reactie van @Achso:
Erik1979.. was een pure nationalist en racist. Mag je niet zeggen want stond onder US bescherming. Die hebben hem al eens naar Harvard voor een cursusje. Wat toch een kolder overal

Je bent aardig gehersenspoeld door de Russische propaganda
Zelf een beetje nadenken is te moeilijk?
Alleen al het feit dat niemand in Rusland zonder levensgevaar openlijk kritiek op Poetin mag hebben zegt genoeg.
En dat ze NavalnY zo zwart mogelijk proberen te maken is logisch
Als je dat nog niet eens wenst te begrijpen.......
Erik1979..
@arie.j zolang een Assange niet vrij rond loopt na zoveel jaren. Zolang critische advocaten en journalisten in de gevangenis komen in westerse landen moeten we niet denken dat het een Russisch fenomeen is. Gebeurt hier net zo goed. En het dood maken van oppositie is na Fortuin en de demos tegen de afd ook niet meer een dingetje wat alleen in andere landen gebeurt.
+1
Bennie Stevelink
@Erik1979..
Quote:
Zolang critische advocaten en journalisten in de gevangenis komen in westerse landen moeten we niet denken dat het een Russisch fenomeen is. Gebeurt hier net zo goed.

Jij bent werkelijk in staat een drugshandelaar gelijk te stellen aan een caféhouder.
Je bent in staat een arts die op verzoek euthanasie uitvoert bij een ongeneeslijk zieke patient gelijk te stellen aan een huurmoordenaar.

Jouw pogingen om de politiek in het Westen gelijk te stellen aan Rusland is zo verkrampt dat jijzelf iedere geloofwaardigheid verliest.
Achso
@Bennie Stevelink oh, we zijn niet de enige . Maar het grenst aan racisme wat jij zegt: de Rus, De Marokkaan, De Moslim. vrt.be/vrtnws/nl/…
Achso
@Bennie Stevelink als de cafehouder en drugsdealer beide oplichters zijn, dan zijn ze dat. Maar jij vindt Navalny een toffe peer, omdat Rusland. Putin vindt dat niet. En dus de bak in. US vindt Assange een traitor en dus vind jij dat ook. Misschien vindt Putin dat niet. Maar dat kan dan weer niet, omdat…
Aardige beschrijving van hypocriet
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979..:
@arie.j zolang een Assange niet vrij rond loopt na zoveel jaren. Zolang critische advocaten en journalisten in de gevangenis komen in westerse landen moeten we niet denken dat het een Russisch fenomeen is. Gebeurt hier net zo goed. En het dood maken van oppositie is na Fortuin en de demos tegen de afd ook niet meer een dingetje wat alleen in andere landen gebeurt.

Jij wilt de waarheid beslist niet weten en geloven?
Alleen nieuws wat je zint en naar je smaak is waar?
Gevaarlijk genoeg, misschien een dokter raadplegen?
Erik1979.
@arie.j Assange zit niet in de gevangenis? Feullmich is niet met leugens naar Duitsland gehaald, met leugens in de gevangenis gezet en een lange leugenachtige proces die normaal gevoerd zou worden met maximaal een enkel band. Dokter Bakti is niet met leugens in de gevangenis gezet? Hoeveel voorbeelden met bewezen monddood maken van critische mensen moet ik noemen? Doe even niet zo dom.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
Doe even niet zo dom.

Jij hebt last van schizofrenie.
Nogmaals je moet naar de dokter.
+3
Achso
@arie.j zeer beproefd concept. Iedereen die anders denkt is dom, schizofreen. Buitengewoon belachelijke instelling
arie.j
Quote Reactie van @Achso:
@arie.j zeer beproefd concept. Iedereen die anders denkt is dom, schizofreen. Buitengewoon belachelijke instelling

Twee broeders in het kwaad, dat is iedereen?
Achso
@arie.j deze past je niet en daarom schoffeer je maar: vrt.be/vrtnws/nl/…
arie.j
Quote Reactie van @Achso:
@arie.j deze past je niet en daarom schoffeer je maar: vrt.be/vrtnws/nl/…

Het gaat me niet over een persoon
Dan krijg je alleen maar persoon gebonden discussie.
Maar wie een protestpartij tegen Poetin partij wil beginnen
Of wie een krant zou willen uitgeven met kritiek op Poetin.
Of een omroep in Rusland.
Die verdwijnt daar, en gedeeltelijk ook met verlies van zijn leven
een trekker optocht tegen die regering zou daar toch ommogelijk zijn ? (om het eenvoudig te houden)enz. enz.
Vrije verkiezingen met vrije partijvorming is daar onmogelijk
En op de nieuws voorziening naar de burgers ligt een onzettende censuur
Wanneer je van dat alles niets weet en denkt dat het vergelijkbaar met hier is, die zit op kleuterschool niveau
amnesty.nl/wat-we-doen/landen/…
=
vpngids.nl/unblock/censuur/…
=
standaard.be/cnt/dmf20220304_96739101/
=
trouw.nl/buitenland/…
En zo kan ik nog wel even doorgaan
Wie Rusland vergelijkbaar met Nederland e.d. vind wat vrijheid van meningsuiting betreft
En daarbij enigzins op de hoogte is, die is óf kwaadwillend, óf heeft een kleuterschool niveau
Erik1979..
@arie.j dat is waarschijnlijk volledig waar wat je over Rusland schrijft. Maar waarom mocht Willem Engel geen bankrekening bij de ing bank houden. Waarom is hij zo zwart gemaakt. Hij was tegen de regering en tegen de grote blunders die ze gemaakt hebben afgelopen jaren. Hij is niet vermoord maar als oppositie en tegen beweging hoorde hij met zijn behoorlijke achterban gehoord te worden. Ook de pvv, niet mijn partij maar in een democratie hoorde de andere partijen naar het geluid te luisteren van de mensen die op de pvv gestemd hebben, toch gebeurt het niet. Allemaal gematigd kun je zeggen. Maar het is ook niet ok.
Achso
@arie.j dat wordt er niet gezegd: er wordt gezegd dat voordat we een mening over iedereen hebben en we met gemak vanuit de wipstoel duizenden mensen de dood injagen, omdat Rus, omdat Putin omdat God Saves America send the bombers, omdat ‚wij vinden‘ en dus.. dat we over onze eigen hypocrisy wel eens een discussie mogen hebben. Maar dat mag niet, want schizofreen, kleuterschool of nog grovere uittingen
+2
Erik1979..
@arie.j en dat van die broeders in het kwaad. Trieste opmerking. Heel triest. Discussies voer je op de inhoud. Net of ik iemand vermoord omdat ik tegen oorlog ben.
+1
Achso
@Erik1979.. het is werkelijk absurd..
achterhoeker2
@Erik1979. Het gaat jouw alleen maar om te provoceren
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @arie.j:
Jij wilt de waarheid beslist niet weten en geloven?Alleen nieuws wat je zint en naar je smaak is waar

de pot verwijt de ketel....
arie.j
Quote Reactie van @cs-agrar:
de pot verwijt de ketel...

Wie de vrijheid van meningsuiting in Nederland of een omringend land bewust vergelijkbaar met het Rusland van Poetin vind.
En ook nog eningzins op de hoogte van de situatie in die landen zegt te zijn.
Die is óf kwaadwillend óf rijp voor de dokter
In beide gevallen is discussie niet meer mogelijk.
Als jij er iets anders van kunt maken moet je het maar zeggen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overleden en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
131
DEELNEMERS
25
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN