'Mest is geen afval, maar rijkdom'



Quote:
Het was toen pa een stuk of tien stieren hield in het najaar en de winter, ons enige vee als akkerbouwer eind jaren zestig, dat ik me als peuter bewust werd van mijn eigen bestaan en de wereld om me heen. Een van de eerste dingen die ik onthouden heb, is dat ik op de rug van een makke aangebonden stier zat.

Deel dit topic

Reacties

+4
ted9
Zorg maar dat je verhaaltje in het journaal komt. Die stukjes in de landbouwblaadjes kennen we nu wel en boer hoef je niks te vertellen.
hans-hans
@ted9 de hofbar had gisteren een uitzending over mestvergisting het was een bijzondere uitzending vond ik
Greetje
@hans-hans Vroege vogels had er zondag ook een item over. De (linkse) geesten moeten er blijkbaar toch rijp voor gemaakt worden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's winter , stier , stieren , vee , afval en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0