Rabo: Zuidoost-Azië motor wereldwijde zuivelmarkt

Niks havermelk?

De regio Zuidoost-Azië blijft de komende jaren de belangrijkste motor voor de wereldwijde vraag naar zuivel. Nieuw-Zeeland heeft een goede positie om die vraag in te vullen, maar ook de EU en de VS kunnen daarvan profiteren.

melkvee.nl/artikel/…

Deel dit topic

Reacties

+2
Erik1979.
Maar die westerse levensstijl mag toch niet? Of hoeven zij zich niet te houden aan Parijs? Of nee... Tweede en derde wereld landen hoeven dat niet. Die mogen met 80% van de wereld bevolking gewoon meer produceren.
weurding
@Erik1979. Juist dat
+1
weurding
Verticale landbouw in dubai

(klik om te vergroten)

demelkboer
Volgens het Rabo-rapport zal de regio een fel strijdtoneel blijven, waarin zowel ruimte is voor lokale merken als voor traditionele exporteurs om de volumes in een groeiende markt uit te breiden. Echter, het blijven concurreren op de prijs, productontwikkeling, het uitbreiden van afzetkanalen en het vermarkten van duurzaamheidskwalificaties zullen van cruciaal belang zijn voor succes op de lange termijn, aldus het rapport.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's motor , china , nieuw-zeeland , zuivel en zuivelmarkt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0