VIDEO: De pijn op het platteland ZLTO



Quote:
Wil je reageren op de documentaire? Dat snappen wij heel goed. Plaats dan je opmerking hieronder in de comments. Wees daarin altijd respectvol.De pijn op het...

Deel dit topic

Reacties

sorry
+1
George
Ik hoop dat er toch ook nog wat vrolijkere boerinnen zijn. Hier zitten er bij die het echt bijna niet meer aan kunnen en in een zware depressie verkeren. Het wordt de boeren ook moeilijk gemaakt maar dit vond ik wel een verdrietig filmpje. Van die vrouw uit Goes ben ik heel erg verschrokken. Die bijna niet meer weg durft te gaan. Een beetje trieste documentaire van hardwerkende vrouwen welke het erg moeilijk hebben , de meeste kunnen het wel aan op eentje na.
+1
matt
@George het ergste vond ik nog,dat haar kinderen op school gepest worden.
Omdat ze van een boerenbedrijf komen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland en zlto geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN